Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bay

Randka z 15latka

Polecane posty

Gość bay

Czesc mam 17 lat i od pewnego czasu pisze z 15latka ktora poznalem jakis czas temu. Bylismy na 2 spotkaniach, na pierwszym wszystko gralo bylo milo i wogole. Na 2 spotkaniu cos nie tak tak zrobilem... :(( ona mnie pocalowala :) Zaproponowalem ciepla cherbatke bo na polu bylo strasznie zimno:/ po kilku blaganiach powiedziala ze poczeka poniewaz nie chciala wejsc do srodka,ale jak sie zami domyslacie uciekla :( Na gg pisala ze jestem z zbyt nachalny, kiedy spytalem o pocaunek ona odparla ze to nie przez to tylko te jej ta herbate kupic chcialem kiedy ona nie chciala:( Sam juz niewiem... Kupilem srebrny lancyszek z wisiorkiem i teraz sam niewiem czy go jej dac, boje sie ze znow bede nachalny... Chociarz moge go dac jako prezent na przeprosiny... Aha O czym moge jeszcze z nia porozmawiac? Wyczerpmalem juz praktycznie kazdy mozliwy temat np. Gdzie chodzi do szkoly? Czym sie interesuje? Obgadywalismy wspolnych znajomych itp. Naprawde zalezy mi na niej jeszcze nigdy nie rozmawialem tak swobodnie z dziewczyna jak z nia :) Prosze o porady :D

gadaj z nia o wszytkim badz wobec niej szczery ale dziwi mnie ze ona uciekła a ten łancuszek no niewiem

Gość bay
Kiedy do niej dzwonilem to mowila ze kolezanka po na dzwonila... Ona jest inna niz inne dziewczyny bardziej jak ona to ujmuje crazy-olka. Jest naprawde mila w wogole. Co do tych tematow to jakos sobie powinienem dac rade. Zastanawiam sie tylko czy ten lancuszek polepszy relacje miedzy nami czy doszczetnie je zniszczy :((

Spokojnie chłopie :D Albo wróci albo nie. A łańcuszek to sobie zostaw,po co wyskakiwać z takimi prezentami tak od razu.

Gość bay
Myslalem zeby dac jej troche odspanac... Aha mam pyt jeszcze jedno. Czy uwazacie ze kupienie jej tarty do tel to zly pmysl?

Gość bay
Sorry *karty do telefonu