Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schizująca i to bardzo

potrzebuj odpowiedzi, proszę wejdz!!

Polecane posty

Potrzebuje odpowiedzi,bo juz 5 dni myśle, czekam a tu nic!!! Otóż 15 grudnia mialam 1 dzień cyklu...powinnam dostac okres 11.01 (czyli wczoraj). Zaznaczam,ze cykle mam regularne. 1.01 obdyłam swój pierwszy "stosunek" - dałam w cudzysłów, ponieważ chłopak większość czasu robił mi palcówkę,a potem jak próbował we mnie wejść to mu się nie udało( weszła może 1/4 jego członka) i tyle, i jakos tak pozniej wyliczyłam,ze mogłam miec wtedy dni płodne ;/ Ani dziś ani wczoraj nie dostałam okresu i już panikuję, błona została napewno przebita. Zrobiłąm dziś test ciążowy (kinder test z Rossmana) i pojawiła się jedna kreska...ale z tego co czytałam, test njie daje 100% pewności. Jak myśliscie jestem w ciąży? Powinnam zrobić jeszcze jeden test? Czy może to jest normalne,że mi sie spoznia, bo np się stresuje? Proszę o odpowiedz,bo już nie wiem co robic ;/ z góry dziękuję

czyli mam spokojnie czekać na okres? Zapomniałam dodać,że czasem boli mnie podbrzusze, i od wczoraj suchą pochwe

Gość upupupup
stosunek bez gumki?no a potem placz. wiec od stosunku minelo 12dni i test mogl nic jeszcze nie pokazac,ALE nie schizuj sie bo bywa tak ze po 1stosunku okres sie spoznia.jak sie bedziesz denerwowac to spozni ci sie jeszcze bardziej.naprawde wiem cos o tym bo sama mialam objawy ciazy-tyle ze urojonej.wiec spokoj,goraca kapiel,okres w koncu przyjdzie.

Gość malinkaaaaaa
ale rozumiem,że "wkladał" bez gumki ? Hm,mało rozsądne. Nie wiem,wróżką nie jestem,może miałaś dni płodne, a on przebił błonę palcami, może miał śluz na członku..może..może.... może.