Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blagam o odpowiedz

usuwanie naczynek na udach i przebarwien po tradziku

Polecane posty

Gość blagam o odpowiedz

witam, odm wielu, wielu lat, od kiedy tylko siegam pamiecia mam problemy z naczynkami-genetyka niestety... na udach mam ich bardzo duzo, a takze w okolicach kostek, pojedyncze pojawiaja sie tez w innych miejscach, np na ramieniu, pod biustem... bylam kiedys na laserze, ale szczerze mowiac, nie bardzo mi to pomoglo. Czy moze mi ktos polecic dobre miejsce do usuwania naczynek, szczegolnie na udach. Slyszalam tez o metodach inwazyjnych, ktore polegaja na ukluwaniu... ale nie wiem co lepsze, pewnie kazdy poleci laser, ale metoda inwazyjna tez wchodzi w gre. Cena nie gra roli i najlepiej gdzies w wielkopolsce lub ewentualnie Wroclaw. Drugie pytanie dotyczy usuwania przebarwien na twarzy po tradziku. Maialam rowniez laser, ale ciagle mam problemy z tradzikiem i powstaja nowe przebarwienia, wiec zaczynam zastanawiac sie na kwasami, itp. moze by pomoglo tez troche przy tradziku. Piszcze jakie zabiegi pieliscie, gdzie, no i przede wszystkim Wasze opinie na ten temat, bo ja juz nie wiem co mam robic :(( Bede bardzo wdzieczna za kazda odpowiedz!

Gość blagam o odpowiedz
nikt???? :(((

Gość ccc...
przylaczam sie do pytania mam ten sam problem a moze zna ktos naturalny sposob usuniecia tych przykrych naczynek czy jest taki wogole?

Gość up........sik

Gość huhuhaaa
ktos cos wie.....???

Gość tez tak mam1.1.1
slyszalam ze na wszystkie tego typu dolegliwosci pomaga -żyworódka- znalazlam sporo informacji o tej roslinie w internecie w google a nastepnie na forum. sprobujcie same.

Gość nutiki
Na naczynka to nie mam pojęcia. A ślady po trądziku, jeżeli jeszcze go nie wyleczyłaś, to chyba powinnaś najpierw to zrobić. Bo kwasy mogą spowodować zaostrzenie. Kosmetyczka lub dermatolog na pewno jakiś zabieg Ci doradzą-dobre są pilingi kwasami AHA I BHA, a do głębokich zmian-mikrodermabrazja. A w domu, wypróbuj krem Glyco-A, ma 12% kwasu glikolowego, mi pomaga na ślady :) tylko do niego koniecznie dobry nawilżający krem i wysoki 30 lub 50 SPV :)

Gość ccc...
tez tak mam--> ale czy taka zyworodka pomoze na to by popekane naczynka zniknely? i czy sprawdzialas jej dzialanie na wlasnej skorze czy tylko gdzies przeczytalas?