Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiadoma niespawiedliwosci

ciaza - to niesprawiedliwe

Polecane posty

moja siostra po ciąży wygląda o niebo lepiej niż przed.... ale trzeba o to zadbać :)

Gość mmmmm5
Ja też uważam, że założycielka topiku - o ile to nie podpucha- nie ma jeszcze lub wcale instynktu macierzyńskiego. Bycie w ciąży i doświadczanie na samej sobie cudu powstawania nowego życia jest wspaniałe. Faceci mogą nam tylko zazdrośćić, że ich fizyczny udział w tym procesie kończy się tak szybko. Wiem co mówię - mam 2 letnią córeczką. Oczywiście, że ciążą to nie same przyjemności a poród to i ból i strach i czasem komplikacje. Ale narodzone dzieciątko wynagradza te wszystkie niedogodności. I zgadzam się rónież z tym, że prawdziwy facet,kocha swoją kobietę i przed ciążą i gdy \"rośnie niemal w oczach przez te 9 miesięcy\" i po - gdy ciało się zmieni. Ale też nieprawdą jest że zaraz po jednej ciąży trzeba wyglądać tragicznie. Ja bez problemu wróciłam do swojej wagi (52 kg przy 160cm wzrostu - wiec nie jestem wielorybem...), nie mam wcale rozstępów na brzuchu ani biuście (są kosmetyki dla ciężarnych przecież ). Jestem dumna z tego, że jestem MAMĄ!!!