Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabellllinkaaa

sex po imprezie- problem

Polecane posty

Gość wredniak_bis
po prostu nie kombinuj i bądź sobą :) . skoro tyle rozmawialiście (a to ważne, że w końcu nie tylko kochaliście się), coś cennego już wtedy w Tobie dostrzegł, inaczej nie chciałby Cię znów widzieć. trzym się :classic_cool:

Gość izabellllinkaaa
uwierz moj drogi ze nie wyjdzie bo jej tam nie ma... pytam bo nigsy nie znalazlam sie w podobnej sytuacji

Gość wredniak_bis
imienniku, nie stresuj dziewczyny :p , daj szansę :) nie wszyscy są genialni i wszystko wiedzą od razu :)

Gość Rafi89
dobrze iza wygrałaś pewnie jest spoko gosciem więc gratuluje bądz soba to podstawa --powodzenia

Gość izabellllinkaaa
a czy mam wspominac o tym do czego doszlo miedzy nami? jesli tak to co powiedziec... wiem ze tepytania troszke naiwne ale naprawde jest to moja pierwsza taka sytuacja w zyciu...

izabellllinkaaa, czego tak naprawdę od niego chcesz? Stałego związku? To napisz ile (przynajmniej w przybliżeniu) ma lat. Inaczej na te sytuację spojrzy dwudziestolatek, inaczej trzydziestolatek a inaczej czterdziestolatek.

Gość wredniak_bis
może to zabrzmi naiwnie (tat, tak, imienniku - czasem naiwność ze znakiem dodatnim jest wartością samą w sobie), ale daj sie ponieść nastrojowi chwili. Jak rozumiem, oboje jesteście inteligentni, bystrzy i na poziomie (bo bez tego te godziny szczerej rozmowy by się Wam nie przydarzyły), myślę że po prostu przywitacie się jak bliscy sobie ludzie (bo w końcu już COŚ Was zbliżyło) - no i pogadacie sobie o życiu dalej :). pozdrawiam :)

Gość ollllllllka
możesz powiedzieć ze nieoczekiewanie dla samej Ciebie,poniosło Cie:) i jakby proponował np sex:) powiedz-zwolnijmy nieco:) Wiesz życe nie ejkst takie łopatologiczne że jak sie z facetem prześpisz to on rzuci.ja poczatkow byłam z jednym facetem 4 lata,nigdy z nim nei spalam,wlasciwie to chyba mnie nie pociagał,po czym ledwo co poznałam obecnego(dzisiaj już meza) sama zainicjowałam już sex:) byłam dziewica,nie zostawił mnie :) jestesmy razem 10 lat w tym8 mies małżenstwem:) Sex jest jednym z elementów zwiazku,nie całym związkiem;)

Gość izabellllinkaaa
jaroslawie on ma troche ponad 30 lat

Gość izabellllinkaaa
powiem Ci ollllllllka ze ten sex byl wyjatkowy pod kazdym wzgledem kiedy poronuje go do seksu z moim wieloletnim chlopkiem...nigdy niczego podobnego nie przezylam

Gość izabellllinkaaa
nie ma ani zony ani dzieci- tyle wiem na pewno

Gość izabellllinkaaa
Wredniaku Paskudny na tyle juz zdazylam sie podpytac tu i owdzie

izabellllinkaaa, jeśli bardzo Ci na nim zależy, to nie ma znaczenia co tu napiszemy bo i tak zrobisz co zechcesz. Jeśli faktycznie jest wolny i ma ponad 30 lat, to zrób test, o którym ktoś tu pisał- pójdź na randkę ale nie skończ seksem. Jeśli chce czegoś więcej, to będzie podtrzymywał kontakt. Nie wspominaj o tym co było. Jeśli on wywali z tym tematem, to utnij temat, np. "to nie powinno się wydarzyć". Czekaj spokojnie na dalsze jego ruchy ;)

Gość karmazynowa nocc
dlaczegp od razu twierdzicie ze facet chce ja tylko wykorzystac? ja tez poszlam ze swym obecnym facetem na pierwszej randce i do dzis jestesmy razem. Tez mialam obawy bo ten facet przebieral w roznych dziewczynach i nie liczylam na nic wiecej a jednak nie nalezy ulegac sterotypom, ze jak na pierwszej randce to juz latwa itp

Gość izabellllinkaaa
spotykamy sie w piatek

Gość izabellllinkaaa
nie rozumiem Cie Wredniaku...

Gość jaksi tam facet
fajnie że ci sie podobał Życze ci samych przyjemności i udanego spotkania.Badż sobą nie zgrywaj się przed nim, a może zostaniecie parą czego ci życzę z całego serca

Gość ona21111
Spotkaj się z nim i nie słuchaj tych co mówią, że o sex tylko mu chodzi. Ja miałam podobnie, on starszy, fajny, ja młoda no i sex po imprezie:) A teraz jesteśmy razem:P

dużo dojrzałych par tak postępuje i to jest normalne.Jeszcze jest tak że spotykają sie raz w tygodniu na jakąś impreze potem idą do łóża na seks i tak do nastepnego tygodnia aż po kilku latach stwierdzają że chcą być razem i się pobierają

Gość Extensa
Hm,ja mam 24 lata i osobiscie nie miałam takiej sytucji,ale mam róznych kolegów i wydaje mi sie ze to ma szanse na sukces. Poczatek namietny i gwałtowny,ale jezeli jezeli podejdziesz do tego spokojnie teraz moze sie udac. Co bym poradziła...na 100% nie mozesz z nim isc w piatek do łozka!!! Tylko w ten sposób udowodnisz sobie i jemu ze szanujesz siebie,a jego chcesz poznać. Zobaczymy,moze sie uda! Tylko spora róznica wieku...oby nie okazoło sie ze ma 2 dzieci i kochajacą zone :(