Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skonczona kretynka

zle studia, brak perspektyw, dnoooo

Polecane posty

Gość skonczona kretynka

jestem zalamana, niedlugo koncze studia, zamoast sie cieszyc to pluje sobie w brode, wybralam sobie takie bo to byly moje zainteresowania, mloda bylam i glupia nie myslalam jak sie utrzymam potem teraz moje najwieksze marzenie to wyprowadzic sie z domu od matki, tylko jak ja sie utrzymam? nie chce wegetowac za 1000 mies, jestem z biednego domu i dosyc mam zycia od 1 do 1 i wyborow w stylu "kupic sobie jedzenie czy szampon" chcialabym sie juz nigdy nie martwic o pieniadze, na dodatek widze jak moim znajomym rodziny zalatwiaja prace a ja nikogo nie znam takiego, wiem ze to byla moja wina, ale teraz mam ochote walic lbem o sciane, po chuj mi te studia byly?? chcialam sie tylko wyzalic bo nie mam komu... :(

Gość przypierdalam się
tysiąc złotych to mało? niektórzy zaczynają od ośmiu stów i nie kręcą nosem :o co to za kierunek? przydaj się na coś i przestrzeż ludzkość przed popełnianiem błędów.

Gość że niby dużo ten tysiąc
Do tego/tej pozyżej?? A uważasz że tysiak to dużo?? Zwłaszcza, jak dziewczyna chce się usamodzielnić, wyprowadzic z domu i jak zakładma nie ma faceta zarabiającego parę razy więcej... :P

Gość nie łam się
ja pedagogikę skończyłam i jakoś żyję,