Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nobody_else

kochając na odległość...

Polecane posty

Gość nobody_else

...trudno samej być, trudno zyc bedac myslami tysiace kilometrów stad... moja milosc jest ostanim o ktorym mysle kladac sie spac i pierwszym kiedy sie budze... kocham i kochac nie przestane. jestes byłeś i bedziesz... czy ktos ma tak samo? serducho bilje i boli z tesknoty a wieczorami chcialoby sie przytulic do swojego mezczyzny... ohh ahhh smutno..

Gość mam tak samo..
znam ten smutek..

Gość nobody_else
jeszcze teraz sobie slucham cichutko muzyki i mysle kochanie co robisz , czy pamietasz o mnie.... nie wiem moze lepiej przerwac ten zwiazek i wiedziec ze jest sie sama, nie wiem jak sobie z tym poradzic , tydzien temu widzielismy sie na kilka godzin ale to i tak nie zaspokoilo mojego glodu jego obecnosci...

Gość mam tak samo..
"tydzień temu na kilka godzin"..to masz dobrze.... ..też słucham muzyki i myślę..moze moje dobre myśli docierają do Ciebie....?

Gość nobody_else
i jak sobie z tym bolem radzisz??

Gość mam tak samo..
kiepsko..,nie radzę sobie..boli.. w dzień jest łatwiej-dużo zajęć...Najgorsze są wieczory.. Znasz to.?..pewnie tak..I jak sobie radzisz ?

Gość nobody_else
wlasnie plakac mi sie chce i raczej kiepsko sobie radze, chcialabym zerwac ale za bardzo kocham

Gość nobody_else
dodatkowo ciezej bo wiem, ze dokladnie tydzien temu sie z Nim witalam plakalam ze szczescia , czulam Jego zapach, jego usta calowaly moich a traz znow siedze sama i takkk ... wieczory sa najgorsze .

Gość i ja też tak mam
też to znam , znam dokładnie...

Gość mam tak samo..
dokladnie..

Gość miałam podobna
to jest tak daleko a widzieliscie sie jeden dzien? wrucił na tak krótko? no współczucia kiedy teraz sie zobaczycie?

Gość nobody_else
cholerka i wiem ze za raz pojde do lozka i bede chciala zasnac, odwracajac sie z boku na bok, rano wstane - mam wolne - bede walesala sie bez celu teskniac za Nim.

Gość nobody_else
ja byłam go odwiedzic na 24h ranyyy ale teraz boli , czuje ze to byl blad juz przywyklam do bycia bez niego, az postanowilam byc z nim te kilka godz i co teraz mam? bol, smutek,zal.... nie wiem co roic, mam ochote zlapac za tel i powiedziec ze to koniec, ze ja tak dluzej nie chce, kocham ale nie moge byc sama.

Gość niepowazna.......
poleciałać do Francji Irlandii czy Angli? oszalałaś?

Gość nobody_else
ale dlaczego oszalałam??