Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napiszcie jak to jest

peruka? posiadacie?

Polecane posty

no wlansie ? kupiliscie kiedys peruke albo mieliscie na glowie kiedykolwiek? a moze zakladacie okazyjnie na impreze?

Gość Kaaaacha
tez sie zastanawiam nad peruką :D nie chce mi sie fryzury ukladac :P

Gość napiszcie napiszcie
ten temat mnie tez interesuje

ja bym bardzo chciala pozostac przy naturalnym kolorze(bo nigdy nie farbowalam wlosow mam do łokci) zawsze chcialam miec grzywke i tak sie zastanawiam... i nad innym kolorem ale czy to dobry pomysl? nie chce jej nosic codziennie tylko np raz na jakis czas na impreze a jesli zle dobiore?

Gość napiszcie napiszcie
a jak sie ja wogole zaklada ? czy to sie trzyma mocno ? ja bym wlasnie chciala obciac swoje wlosy by sie wyleczyly i w zamian sobie kupic peruke ale boje sie ze bedzie spadac i ze wszyscy sie zorientuja zemam peruke ;/

Gość Kaaaacha
ja mam zamiar zakupic peruke podobna do moich wlosow takze nikt nie zauwazy chyba. wypada chodzic w peruce:) ??

pewnie ze wypada..na moim osiedlu miszka dziewczyna co ma ciagle inne wlosy tzn znam jej znajomych i wiem ze to peruki .. ale jakiego gatunku one to nie mam pojecia.. ja bym bardzo chciala inny kolor. a sklepy z perukami? chcialabym sie wybrac ale nie ma w moim miescie a dojazd ok 2 h

Gość napiszcie napiszcie
wypada wypada co komu do tego ........ ja bym chciala ale musze miec pewnosc ze nie spadaja itp

zobacz na te moje :) jeszcze co link wyzej podalam one wygladaja dosc ladnie chociaz oczywisci Twoja tez :) mnie sie podoba a jaka masz twarz? ja mam jasna cere i zielone oczy i zastanawiam sie nad kolorem

Gość Kaaaacha
ja mam czarne wlosy od zawsze naturalne i tez dlugie, ale prostowac niestety musze bo sie podkręcaja przez co strasznie je niszcze.. dzieki peruce moje wloski odetchną:) nie bede ich tak meczyc...

Gość Kaaaacha
ładna ta peruka ktorej linka wstawilas tylko nie odpowiada mi ta grzywka:)

no tak tylko ze ciagle w niej chodzic nie mozna :) jesli chcesz na codzienien to wypoadaloy miec jakas na zmiane a jesli chodzi o pielegnacje to trzeba je czasac zeby ladnie wygladaly

no wlasnie grzywka.. ja nie mam grzywki ..najkrotszy wlos siega mi do poatek:D ale strasznie bym chciala.. tylko znowu peruka z grzywka ... roznie moze to wyglac mzoe byc przerzadzona i wtedy do dupy

Gość Kaaaacha
na innym topicu mi napisali ze im sie kojarzy osoba w peruce z osoba chora na raka i ogolnie mnie wysmiewaja... boje sie reakcji ludzi na uczelni jak wyskocze w peruce:P ale chcialabym...to by oznaczalo koniec problemow z ukladaniem wlosow:D

ale przeciez nie musisz sie do tego przyznawac! ani nie musza oni poznac ze to peruka:)

no tak ale ta grzywka... nie widzi mi sie jakos a reszte super:) tylko ze ja jestem bardzo jasna karnacja :) i mi by taki ciemny nie pasowal

Gość Kaaaacha
ryzykowac??? zamawiac?? jakby co to mozna zwrocic, ale zastanawiam sie jak to jest ze zwrotami na allegro:/ ? ja odsylam peruke i czekam na kase.. a jak nie przysle mi ten ktos kasy!?

ta druga jest super! mnie sie bardzo podoba :) jak zwracasz cos to pokrywasz koszty zwrotu paczki i przeleaja Ci spowrotem kase na konto i tyle:)

Gość Kaaaacha
aha.. ktora druga Ci sie podoba?? :) którą mi doradzasz? mam długie czarne włosy naturalne, nosze z przedzialkiem... ale zawsze moge wmowic ze sobie grzywke zrobilam:D a co.. hehe

szczerze mowiac wolalabym pojsc do sklepu z perukami i sama sobie przymeirzyc i ocenic bo na allegro to roznie .. w sumei to sama juz nie wiem co lepsze;/

Gość Kaaaacha
no własnie... niby mozna zwrocic ale ja sie waham:D wolalabym pomierzyc... w sklepie..a nie :/

sliczna:) ta krecona ale to mozna sobie u fryzjera zrobic :)

chociaz przedzialek w tej kreconej jest na ta strone co ja lubie:) a nie masz w swoim miescie sklepu z perukami?