Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napiszcie jak to jest

peruka? posiadacie?

Polecane posty

Gość Kaaaacha
no śliczna....:D kurde, i rozmyslilam sie!!! boje sie ze wyjde na kretynke na uczelni:D

Gość napiszcie napiszcie
mozna sobie zrobic u fryzjera jasne jak sie ma wlosy a nie tak jak ja 5 na krzyz :(

kiedys nie moglam wlosow w kucyk zwiazac! nie miescily mi sie w dloni! to bylo dopiero cos a teraz? strasznie cieniutkie;/

Gość napiszcie napiszcie
ja tak samo teraz mam kilka wlosow jakies nitki ;/

Gość Karolciaaaaaaaaaaa 86
Hej dziewczyny ! posiadam peruke w domu sliczne proste włoski zamawiałam z angli , wygląda naturalnie mam porobione zdjęcia w niej .... mogłabym wstawić fotki tu na forum jeśli ktoś byłby zainteresowany . Dodam że chcę ją sprzedać zmieniłam kolor włosów zaraz po zakupie i nawet nie miałam okazji aby jej ubrać :( a Kupiłam ją bo swoje włosy prostuję codziennie , a czasami nie mam czasu wyprostować i wpadłam na pomysł że warto mieć taką peruke :) w Razie czego naciagnąć na głowę i fryzura gotowa!!:) zmieniłam kolor i bede chciała kupić pod swój kolor teraz:) Peruka którą posiadam ma idealnie proste lśniące włoski , w kolorze brązu , włosy są długieee można przystrzyć ją pod taką fryzurkę jaką ktoś ma naturalnie :) Ja swoje mam odrobinę krótsze wiec nic z nią nie robiłam ale planowałam ją wycieniować i trosze skrócić :P

Gość Kaaaacha
ta peruka ma grzywkę? :)

Gość napiszcie napiszcie
powiedz mi takie podstawowe rzeczy nie spada nie swedzi cie glowa trudno sie zaklada ? pokaz fotki jaknajbardziej

Gość napiszcie napiszcie
aa sory nie doczytalam ;/

Gość Niezapominajkaaa aa
tak ma grzywke taką prostą na czoło ale da się ją też ułożyc na bok i się trzyma:)

Mogę wrzucic zdjęcia tylko musiałabym poszukać zdjęc na dysku. Tak moja peruka ma grzywke, w sumie to chyba prawie wszytskie peruki ją mają inaczej było by widać ze to pruka :)

a czy swędzi mnie glowa? nie nosiłam jej kupiłam porobiłam kilka zdjęc w niej , a zaraz jakiś czas po tym zmieniłam kolor, Ona ma regulacje ucisku wiec jak dobrze upniesz włosy i załozysz ją to sie trzyma bardzo dobrze;)

ta moja jest strasznie podobna do tej z linku z 1 strony te brązowe proste włosy

Gość Znam się na tym...
Po pierwsze :peruki są teraz bardzo modne i napewno nikt Was nie wyśmieje, a jeżeli ...to z zazdrości. Bardziej stawiałabym jednak na żywe,zdrowe zainteresowanie...na to trzeba być przygotowanym ...jak po każdej wizycie u fryzjera....

no to czekamy na foty:)

Gość Znam się na tym...
Po drugie nie polecam kupowania peruk wysyłkowo, ponieważ peruki mają rózne rozmiary...obwód głowy, głębokość. Są tam co prawda gumki regulujące obwód-tolerancja do ok.5-6cm ,ale z głebokością nie da się zrobić nic...a za płytka będzie się zsuwać z głowy.

mam koleżankę na studiach ., która ma perukę idetyczmą jak swoje włosy kolor i fryzurę , czasami przychodzi w niej na wyklady , Wygląda jak naturalne włosy !! i slicznie sie układa :o żaden deszcz , snieg nie zniszczy jej fryzurki:) chwilka zaraz wrzucę

nie moge znaleśc mojego pen-drive na ktorym mialam te zdjecia :( szukam caly czas..

Gość Znam się na tym...
Zgadzam się z Karolcią...Nic nie widać...normalne ,naturalne włosy.

jak tylko znajde tego pen drive to sobie zobaczycie jak na zywo ubrana na kims wyglada :) szukam dalej . ostatnio miałam format dysków i wszystko musiałam pozgrywac

jak na złość :/ a jeszcze 3 dni temu ją miałam i wsadzałm gdzieś zeby nie zapomnieć że tam to mam . Normalnie sklerozaa :(

up up

Gość a moze mozeee
rzecz gustu jednak ja bym wziela 2 link

Gość samotna mamuska
a co myslicie o dopinkach do wlosow?? takich kosmykach, nie wiem jaks ie to profesjonalnie nazywa?

Gość przecież to widać od razu że
to peruka, odradzam kupowania z tworzyw sztucznych jeśli już chcecie to z naturalnych, ale taka to kosztuje ponad tysiąc złotych

Gość do samotna mamuska
wiem o co ci chodzi ja mam cos takiego ale odradzam . po 1 wyglada sztucznie po 2 slabo sie trzyma po 3 nie wiem jak u innych ale dla mnie to bardzo niekomfortowe jest

Gość orbsik
A ja mam lace wig (dla niez orientowanych to taki rodzaj nowoczesnej peruki na cieniusiej siateczce z włosów naturalnych przytwierdzona do głowy- można się w niej kąpać i nosić ją na 24 h/dobę- coś takiego co nosi m.in. BEYONCE)- i nikt kto mnie nie znał wcześniej nie kuma że mam perukę mam naturalny przedziałek włosy do pasa naturalne - mam w nosie moje cieńkie włoski:) hi hi pozdrawiam serdecznie P.S. ale szczerze mówiąc na normalną perukę to bym się nie zdecydowała, bo nie wyglądają naturalnie, oj nie.

Gość gość
mam do sprzedania nowe uzupełnienie po okazyjnej cenie na przewiewnej siateczce emitującej skórę więcej info pod nr 721707661

Gość gość
Witam serdecznie PILNIE SPRZEDAM od ręki nową full lace z silk topem , którą odebrałam dosłownie 15 września, niestety nie czuję się dobrze w tym kolorze, który wybrałam. Full lace wig ma świetną jakość, ostatnią nosiłam prawie 2 lata . Parametry full lace wig: - European human hair - proste, są to włosy bardzo dobrej jakości, podobne w strukturze do naszych włosów, są ciensze, bardziej lejace, satynowe i o wiele delikatniejsze w dotyku niż inne rodzaje włosów jak indian virgin, Mongolian virgin i inne. -color T4/ 30 - to znaczy że full lace ma zrobione delikatne odrosty, są bardzo malutkie , aby nadać jej naturalności, są zrobione bardzo profesjonalnie , oczywiście można ją przefarbować na kolor ciemniejszy - długośc włosów 75 cm, jest bardzo długa, ale dzięki temu można wykreować dowolną fryzurę, jaką sobie wymarzysz - gęstość jest bardzo dobrze rozplanowana od góry jest włosów mniej, na dole więcej dzięki temu, nie ma efektu hełmu na głowie - rozmiar full lace - to "s" - rodzaj siatki-koronka szwajcarska, kolor transparentny - posiada SILK TOP - kolor light - posiada baby hair - włosy mają delikatnie pocieniowane końce, poprosiłam o to specjalnie. - siateczka ma wszyte grzebienie jeden duży z przodu, jeden duży z tyłu, dwa małe po bogach - włosy były już umyte, w celu sprawdzenia jakości włosów, włosy były jednak nie noszone! Ubrane były tylko do zdjęć. Bardzo żałuję, że będę musiała je sprzedać ... Może komuś bardziej spodoba się kolor. Dodam, że były to włosy zamawiane dla mnie, więc jakośc w tej kwestii jest dla mnie pierwszorzedna. Sama noszę full lace od kliku dobrych lat, więc wiem jak rozpoznać włosy dobrej jakości. Bardzo proszę kierować zapytania na maila: kot_ori@op.pl J. K.

Gość gość
Jestem szczęśliwą posiadaczką peruki w klimacie bardziej erotycznym, którą kupiłam tutaj http://sexshop112.pl/93-peruki-erotyczne Zdecydowałam się czarną z krótkimi włosami i uważam, że w ogóle decyzja o zakupie była bardzo trafiona. Kupiłam ją z myślą o balu przebierańców ale miałam ją kilka razy na głowie w normalny dzień :) Polecam przeżyć taką przygodę