Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziomek0000

Gumki separacyjne

Polecane posty

Gość Ziomek0000

Dziś założyłem gumki sparacyjne poszedłem do ortodonty pomimo że chyba mam grypę. I teraz się boje że jak te zęby mi się ruszają (jedna siódemka dość mocno) To że wirus może chcieć zatakować te miejsce a wiadomo jakie są powikłania po grypie

Gość Ziomek0000
up

Gość Wapno
Nikt nie miał separacji ?? kurna doradźcie coś. Zęby mnie napieprzają że po ścianach chce chodzić

Gość frufru
przecież to norma że napieprzają przy gumkach. twardy bądź, chłopaki nie płaczą.

Gość Wapno
Ja nie płacze ale to takie wkurwiające jest mam grype itak siedze na paracetamolu spałem 3h jeszcze mnie zęby napieprzają. Szczególnie prawa piątka nieźle na chrzania.

Gość frufru
no przy paracetamolu to sie nei dziwie ze napieprzają. weźżesz coś silniejszego, Nurofen Plus albo Solpadeinę...

Gość Wapno
Jak biore grypexa i jeszcze wezme inny przeciwbólowy to moge wątrobe se rozwalić

Gość wszystko neguje
oj nie przesadzaj ja mam drugi raz stały aparat separatory od wczoraj razem z aparatem i to jest do wytrzymania kobiety rodza dzieci i rozprówaja sie w bólach a ty srasz sie bo masz katarek i ząbek Cie boli no wez nie badz żenujący! boli ale bez przesady co za histeryk!

Gość wszystko neguje
gumki to mały pikuś aparat napierdala bardziej wtedy to pewnie kopniesz w kalendarz z wrażenia i bólu, cierpietniku słaby!