Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kitka07

POmocy.. studniówka !!!

Polecane posty

Hej dziewczyny ;))) Chciałabym się was poradzić w pewnej sprawie odnośnie sukienki na studniówkę :)) Więc tak. Zakładam czarną sukienkę troszkę przed kolana ;) Jest śliczne ;) odcinana na biuście z dekoltem w mieniących sie srebrnych cekinach ;) Jest śliczna ;) Tylko mam pewien problem.. dlatego że mam trochę grube nogi i czuję sie bardziej pewnie zakładam czarne kryjące pończochy. :) Do tego czarne buty na obcasie z czubkiem mieniące sie jak na dekoldzie fantastycznie to wygląda ;) Martwi mnie tylko to że panuje tu tyle czerni.. ale tak naprawdę nie wygląda to źle. Mam srebrną kopertówke jest sliczna.. odwraca uwagę od tej całej czerni.. myslalam o srebrnym bolerku pasującym do tej kopertówki co o tym myslicie? jakie jeszcze dodatki moglabym dołożycz żeby nie było tak czarno? bARDZO WAS PROSZĘ BABKI ;))) pozdrawiam!

Gość już drajwerka
`jest śliczna`, `są śliczne` (...) `jest śliczna` :O powtarzasz się... też mam śliczną kieckę na studniówkę, a przede wszystkim nie czarną jak 3/4 dziewczyn i nie widzę powodu, by opisywać to na kafeterii. Ok, kiecka niech będzie czarna, ale do tego kryjące rajstopy? gówno prawda, że czarny wyszczupla:O Jak masz grube nogi to mogłaś kupić inny krój kiecki... A co do pytania - jak dla mnie zbyt czarno, ale to tylko moja opinie 🖐️ ps. popadłaś w samozachwyt.

Kolejna stylistka :P kitka07, idziesz z jakimś menem na tę studniówkę? Pokaż mu wdzianko na sobie i zapytaj o zdanie. Na forum erotycznym, to mogę Ci napisac jak się tych szmatek szybko pozbyć :P

i czerwone majtasy trzeba założyć. Koniecznie.

Gość dziewica z blonka
Ale co- bedziecie sie pieprzyc w tej kiecce? Inaczej nie widze zwiazku z tematyka forum

Pierdolenie, ja uważam że czerń jest bardzo stylowa xD np ja tez miałam wszystko czarne i mi i innym się podobało. Poza tym do czarnej kiecki i czarnych butów nie sądzę żeby pasowały inne rajstopy... srebna to moze być biżuteria po co Ci bolerko jak i ta je zdejmiesz a z torebką nie bedziesz tanczyc

Gość fotomanka
A moze pomalujesz sobie na zolto oczy co przelamie te dominujaca czern

Gość Davidian
Slicznie

Gość Michałowa
Jak dla mnie to mozesz nawet na golasa isc..