Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koza niedowiarek

ne mam czasu na romanse

Polecane posty

Gość koza niedowiarek

nie wierzycie ?ja też nie dowierzam sobie ,ale to prawda .Po 1. nie ma w pobliżu odp.faceta ......po 2 ma m wiele projektów w głowie i próbuje je zrealizować - i t \o mnie cieszy -jak coś sie uda ,a nawet jak wyjdzie gniot -bo chęci się liczą..... poza tym net -to zlodziej czasu a lubię go. No i co nieco trzeba ogrnąć w otoczeniu i w swoim jestestwie >Czy zatem jestem normalna -czy coś nie tak ze mną jest???

przecinkow i kropek nie stawia się po spacji!!! po nich stawia się dopiero spację. Kiedy się nauczycie, ludzie???! Trzeba się ogarnąć w swoim \'jestestwie\'? Hmmm... a co Ty takiego robisz? Raczej oszałamiającej kariery nie robisz, skoro pisać na komputerze nie potrafisz.

żółta ...dla Ciebie dzisiaj nie skorzystam z poprawiania błędów :P:D:D:D ps. Nie krzyczy się w necie jak i w realu ale tego chyba w szkołach nie uczą 😭. 🖐️

Gość koza niedowiarek
Pelargonia dopiero przy moich niedoskonałościach widzą jaki piękny kwiatek z Ciebie :)

Gość koza niedowiarek
ps. a ty coś robisz oprócz bazgrolenia?

Gość osoba_trzecia
Pelargonio - piszesz poprawnie na komputerze? To kto to napisał "cieżkie kieruneki" jeśli nie Ty? A może to jest poprawnie?

Gość koza niedowiarek
przypuszczam ,ze to niezbędne jak się chce mieć dyplom ...bez tego to nie da rady ,niestety pośpiech jest moim złym doradcą . A wszystko to .że jeszcze oprócz pisania jest tyle innych spraw-choćby szorowanie brudnych garów :)

nie, to nie jest poprawne. Ale poprawiłam się zaraz. Po prostu chciałam napisać coś innego. W wyrazie kierunEki - tylko zaznaczona literka e nie pasuje. Akurat na tym poprawne pisanie nie polega. Chodzi mi przede wszystkim o to, że kropek, przecinków i reszty nie stawia się po spacji.

ludzie, ale nie bądźcie złośliwi, co innego, kiedy ktoś uporczywie popełnia te same błędy, które w dodatku utrudniają czytanie tekstu, a co innego, gdy komuś się palec na klawiaturze omsknie..no :P

Gość koza niedowiarek
dzisiaj uszyłam czapkę - wiem, że czapki są chińskie po 5 zł ,niby szkoda czasu ale ........wiem już ,ze i ja potrafię to zrobić .Co tam pisanie........to tylko jeden z środków wyrazu>Wychodzi na to ,że jestem cżlowiekiem renesansu ,a w tym okresie miłość była chyba zawoalowana .........jest jeszcze tu taki ktoś ????