Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabelciajestem

czy podoba Wam się imię Izabela?

Polecane posty

Gość Izunie
są fajne niunie ;p

Gość Izu$516
Mnie się ardzo podoba, nie dlatego, że mam tak na imię. Myślę, że większość z was nie jest zbyt mądra skoro uważa, że jak ktoś się nazywa Iza to musi być wredny szorstki i zimny, bądź fajny i zabawny. Jeśli kogoś obraziłam to bardzo przepraszam, ale to prawda.

Gość Tlenek :P
Hay, ja mam na imię Iza i aż od dzieciństwa nie podobało mi się to imię,ale zależy kto ma jaki gust :P

Gość unknown1230
przeciez to takie piekne imie...hiszpanskie , krolewski ,arystokratyczne :) Ciekawe czemu tyle osob wypowiedzialo sie o nim negatywnie...moze posiadaczki pospolitych imion typu Anka , Kaska czy Aska zzera zazdrosc ze nie maja takiego niepospolitego imienia :P Bo wg mnie Izabela jest zarazem niespolitym ( nie ma zbyt duzo Izabel w Polsce) a jednoczesnie nieudziwnionym imieniem... Dlatego dam tak chyba corce na imię :) Pozrawiam wszystkie Izy :)

Gość wściekła krowa
Zdecydowanie NIE!!!! Znam pewną Izę. Mężatka a qurwiszon jakich mało. Biedny chłop :(

Gość reserved+ban
ej Iza co u Ciebie ? ;)

Gość reserved+ban
co wy macie do Izy ?

Gość do wściekła krowa
:) :) :) A myślisz, że gdyby była Kaśką, to nie byłaby qwi...?

Imię samo w sobie jest piękne, ale pięknie to już mi się nie kojarzy, wręcz przeciwnie :O

Gość wściekła krowa
@ do wściekła krowa Wtedy nie podobałoby mi się imię Kaśka. Takie mam skojarzenie z Izą i dlatego tego imienia nie lubię.

Gość Największy narzekacz..........
Izabella - przed dwa L! Podoba mi sie :)

Gość pseudoeudo
a mi sie podoba imie Sylwia dlatego jesk praktyczni e we wszystkich jezykach i tak samo sie wymawia. znam jedna ize gruba i zawsze z nia mialam na pienku byla o mnie zazdrosna non stop sie klucilysmy

Gość iza nie bella
moze byc. choc iza z wszystkich wersji najmniej mi sie podoba. a mowiono na mnie roznie (bo owszem, mam tak na imie): isiunia, iśka, izzy albo bela :) jest dosc praktyczne: poza polska nie lamia sobie na nim jezyka i maja raczej mile skojarzenia a w kraju nie jest jakies nadmiernie popularne. nienawidze wersji z dwoma ll. jak ktos tak pisze moje imie to mnie szlag trafia :P

Gość gość
Są tepowate

Gość gość
najgorsze imię jakie istnieje .z powodu pewnej osoby.nie polubie juz nigdy.zawsze będzie się kojarzyć z cwaną bezwzględna podłą egoistyczną krową.Sorry te niewinne.Ale zdania nie zmienię.

Gość gość
a ja powiem tak.. mam tak na imie.. ale nigdy jakos ani mi sie nie podobalo, ani podobalo.. ale dopiero jak wyjechalam,to je docenilam. bo tu gdzie mieszkam to przepiekne imie.. w szoku bylam, ale widze jak ludzie reaguja jak sie przedstawiam.. i dodam, ze jestem dumna z niego teraz :)

Gość gość
To imię nie podoba mi się. Żeby nie było - nie znam żdnej Izy.