Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nainai

jestem teraz w czarnej d....

Polecane posty

Gość nainai

jak mnie posłuchaja niektóre depseratki szukające szcześcia w postaci faceta, to chyba zwątpią doszczętnie w swoje możliwości... Jeszcze całkiem niedawno mówiłam, ze nie chce faceta, ze nie potrzebuję, ze nie mam czasu i sie nie nadaję do związków... Potem mi już przeszło, chce kogoś, chce byc dla kogoś ważna, chce sie nim opiekowac i takie tam, no wiecie... no to sobie poczytałam kafe, zeby sie dowiedzieć gdzie szukac takiego.... i przez naprawde długi czas sie pojawiałam w róznym towarzystwie - od akademików, przez kluby, puby, dyskoteki, kina, restauracje, parki, aż do usmiechania sie w zwykłym centrum handlowym... i wasze rady - psu na bude - nic, kompletnie nic.... a chcę zaznaczyc, ze jestem ładna, zgrabna, ambitna, i dobrze sobie w życiu radzę, więc to nie dlatego nikt mnie nie chce... ostatnio już nawet nie próbuje, chodze na plotki z dziewczynami do pubów, i sie nawet nie rozglądam za kimkolwiek, wszystko mi jedno sie zrobiło.... czasami tylko najzwyklej w śiwecie sobie myśle, ze mógłby sie dosiąśc do stolika jakikolwiek facet zeby po prostu porozmawiac, nic nie bede juz od niego chciała :( smutne to...

Gość Bez przesady___
Skoro jestes ladna zgrabna i nie glupia (z tegoo co czytam) to dlaczego masz problemy e znalezieniem faceta? jestes zz malego miasta byc moze? Ja jestem ladna zgrabna i chyba tez nie calkiem glupia ;) ale w facetach moge przebierac, nie sa to przechwalki bo nie ma sie czym chwalic, jestem mezatka i mam kochanka a inni faceci tez sie za mna ogladaja wie widzisz ze problem chyba stworzylas sobie sama. Wszystko jest w glowie - to o czym myslisz, jak jestes nastawiona - to wszytsko ma ogromny wplyw na to, czy rozsylasz wokol siebie pozytywne fluidy - jesli nie myslisz optymistycznie to zaden facet do ciebie lgnal nie bedzie; Zmien to. Ale juz :)

Gość koza niedowiarek
e tam smutne -tata mi powiedział ,że większość chłopów to patałachy -a ja jemu wierzę

Gość Bez przesady___
PS. probowalas rozmow na czateri? np na interia? jesli nie probowalas to nawet nie zwlekaj tylko loguj sie chociazby teraz a pozniej dac znac jak poszlo. powodzenia !

Gość Bez przesady___
Patalachy czy nie patalachy ale to jednak chlopy :) trzeba umiec wybrac z tych patalachow - tego najmniej patalachowatego :D Twoj tata ma racje -chlopy to patalachy ;)

Gość nainai
tak, próbowałam na czatach, interiach , ilovach i innych, ale po kilku rozmowach przestawało mi sie podobac, coś mi nie pasowało na powodzenie nie narzekam, podobam sie facetom, to widać, Na imprezie nie mam spokoju, podchodza i pytają o imię z głupawym usmieszkiem, a mnie już mdli :( za każdym razem kiedy kogoś poznam, myśle, ze to ten - tak to ten!! a po jakims czasie - juz go nie chcę, cos mi w nim nie pasuje, po prostu nie ma szału, a skoro nie ma szału, to nie bede robić nic na siłe tylko po to żeby sie kręciło...

Gość nainai
nie ma co, idę spać, a jak sie znajdzie jakiś książe na białym koniu to niech sie odezwie :) zajrze tu jutro

Gość koza niedowiarek
wybory nigdy nie są pewne ...... czasy inne to i chłopy nie te same ..Po co komu kolejna wtopa???

Gość rycerz
być może mógłbym Ci ulżyć w Twoich niedolach - musisz jednak wiedzieć, że walczę wyłącznie z najbardziej tłustymi smokami, gdyż takie właśnie strzegą najpiękniejszych księżniczek; wyjrzyj więc łaskawie przez lufcik wieży i oszacuj gabaryty swojego strażnika...

Gość nainai
hmmm to jeśli te grube smoki strzegą najpiekniejszych księzniczek, a wokół mnie nie ma żadnych smoków, to czy to oznacza, ze nie jestem najpiękniejszą księzniczką??? :( a może te smoki to na przykład moje wieeeeeelkie i grube wymagania? podołasz rycerzyku ?

Gość nie kombinuj
tylko się umów, najlepiej ze mną...może być 17.00, a i napisz chocią co to za województwo...:)

Gość rycerz
żadne smoki mu nie straszne każdemu urwie paszczę jego imię Invincible znany jako Unbeatable tak to śpiewając o mnie stare smoki wprowadzają młode w świat rycerzy i księżniczek

Gość NieWybieraTenKtoMusi
Faceci to faktycznie patałachy. Zamiast normalnie, po ludzku podejść do ddziewczyny, któa im się podoba - wszytsko jedno, na ulicy, w knajpie, w sklepie, oni wolą nie ryzykować i podrywać panny w Internecie. Tu zdjęcia obejrzą, zabajerują, a potem na spotkanie idą względnie przygotowani. To straszne.

Gość to przeczytaj temat
ile dziewczyn daloby sie poderwac na ulicy :D

Gość nainai
późno trochę ale jestem.... mało czasu, mało, ciągle mało oooo i rycerzyk sie pojawił, chyba że to nie ten sam :P od razu mówię sorry, że sie nie spotkalismy i 17 (mówię do "nie kombinuj") ale jakoś za późno dałeś o sobie znać.... jakby co to dalej czekam na tego księcia, chyba, ze rycerza - też może byc, własciwie teraz to już nawet smoka biorę bez gadania, ktokolwiek sie nada....