Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzzzzuzzzzzzzzzzuzzzzzzz

jestem wiecznie mokra erotomanka

Polecane posty

czesc, mam duzy problem chyba. wydaje mi sie ze jestem erotomanka. wykorzystuje kazda okazje by sie kochac. chociaz nie mam chlopaka bywaja takie tygodnie kiedy kocham sie co 4-5 dni. oczywiscie zawsze z innym partnerem. ja juz nie moge wytrzymac, powstrzymac tego tez nie moge. co mam zrobic :(

Gość boo boo
do lekarza

opanuj sie co 4-5 dni masz seks i ty nazywasz siebie erotomanką , każda rozbudzona seksualnie kobieta potrzebuje seksu codziennie a czasami i kilka razy dziennie.Czy masz orgazmy podczas seksu ?

Gość tyś jest zwykłym kurwiszczem
a nie żadną eretomoanką. Tylko małpy i pomniejsza zwierzyna paruje sie jak popadnie- ludzie mają od tego rozum, żeby to kontrolować.

Gość wali mnie to z góry na dół
co ktoś robi ze swoją cipą. Wkurwia mnie tylko hipokryzja na anonimowym forum; dewaluowanie określenia "kurwa" do terminu "erotomanka". Trzeba nazywać rzeczy po imieniu! Nie jesteśmy przy wigilijnym stole, gdzie trzeba sie szczypać w uprzejmości. To tak określanie tłuściochów- "puszystymi", hehe. Puszyste to są lisie kity albo kotki. Tłusty jest tłusty. A z "pomniejszą zwierzyną" to była ironia- tłumoku.

Może hipokryzja Cię wkurwia tłumoku, za to ironią powinni się posługiwać ludzie przynajmniej trochę wykształceni, żeby nie powodować nieporozumień :O Twój jakże wylewny komentarz nie zmienia faktu, że sugerujesz zwierzętom parowanie :P Tak na marginesie, skoro chcesz być taki dosadny to zauważ że kurwienie się, niejako z racji samej nazwy jest związane z korzyściami finansowymi o których autorka nie pisała. Już raczej możemy mówić o puszczalstwie. Mnie wkurwia jak ktoś używa określeń, których znaczenia nie rozumie i co z tego?

Gość napletek józia
Popieram parasolkę. Jesteś cienki jak jak Twój penis. :-o

Autorko tematu, nie jesteś erotomanką, tylko seksoholiczką. A swoją drogą, to powinnaś znaleźć sobie stałego partnera - ze względów bezpieczeństwa zdrowotnego. Jeżeli co tydzień będziesz uprawiać seks z innym facetem, to po roku będziesz miała na koncie około 48 partnerów.

oczywiscie, ze chcialabym czesciej, jest to nie mozliwe bo nie moge chodzic na impreze codziennie, tylko dlatego. i za kazdym razem mam orgazm z reguly kilka kilkanascie

Gość bryzek
Ja tez jestem ciagle pobudzony chciał bym miec partnerke która by mnie zaspokajała :)

Gość lissek
to wez se prostytutke

Gość mojtek
aż mi urósł i co teraz?

Gość dziewcze ....
mam podobnie jeśli chodzi o pobudzenie .... to znaczy, na prawdę niewiele trzeba, żeby w głowie zaroiło mi się od nieprzyzwoitych myśli, oczywiście wiąże się to z natychmiastowym pobudzeniem, i jeżeli tylko mogę to ląduję w łóżku z dłońmi między nogami, i bardzo często wpatrując się w filmy, o wiadomej treści... Wystarczy, żebym została sama w domu na kilka godzin, a bawię się ze sobą przez niemal cały czas.... doprowadzając się do kolejnych orgazmów... Najgorzej jest jak już zacznę, bo nie potrafię poprzestać po jednym szczytowaniu, tak więc dziennie może ich być nawet około 5-6... , a co najmniej ok 2 dziennie... Robię to ze sobą, gdyż uważam to za mniejsze zło ... Mam 19 lat i nadal jestem dziewicą ( dość konserwatywny tok myślenia )...Jak wiadomo, mężczyzn chętnych na szybki numerek czy przelotny romans jest bardzo wielu, ale nie chciałabym oddać się komuś przypadkowemu ... Pozostaje mieć nadzieję, że ktoś, kogo pokocham, będzie miał takie libido jak ja :) Pozdrawiam, M.

Gość milutki;)
witaj popiszemy?

Gość gón
Dziewcze? Na kiego grzyba wyciągasz ten prehistoryczany topik z czeluści serwera?

Nie jestem typem podrywacza! Lubie podrywaczki und uwodzicielki and nimfomanki! Sama laska poderwie jak bedzie chciała! Uwiedzie und wykorzysta seksualnie and porzuci! Krocze do lizadło słodziutkie! kazda kobieta ma trzy słodkie dziurki, które trzeba obejrzec i spenetrować!

Lubię panienki piekielnie wykształcone i IN-tell-iGEN-tne! Psychopata jestem i samotnej szukam! Jak sama chodzi to poluje na seks! Dwie kolezanki gdy sa to sie obydwie zrucha!

Jestem bardzo pobożny i oddany kosciołowi! Nie grzeszę! Nie pale! Nigdy w zyciu narkotyków nie brałem! Nie wiem tez jak alkohol pachnie! Rucham krótko i mocno! mam wytrysk przedwczesny by szybko zapłodnić, a potem zniknąc! Niech inny dziecko wychowuje skoro instynkt ojcowski posiada! Zaraz mi stanie penios! tak sie podniecę! Zaraz sie spuszczę chyba w majteczeki!

Jestem od dzis swietm mikołajem! Rozdaje prezenty grzecznym ludziom! Numerów nie wykręcam, bo nie umiem tego robić! Tylko laski z Oxford und Cambridge and Yale i Kortowa i TWP lubię! Kuratorium źle uczy w szkołach! Nie tego co trzeba! Trzeba seksu uczyć! W szkołach powinny byc łóżka, a akademiki to burdeliki!

Gość dziewcze...
zastanawiałam się nas sobą, znalazłam temat, odpisałam, co w tym złego?

Gość gość
zabawa solo swoim ciałem to nie jest nic złego

Gość ohohoii

napisz do mnie hp.2019@wp.pl

Gość gość
24 minuty temu, Bolek napisał:

Kobieta ma ochotę więc zaspakaja swoje potrzeby i ma urozmaicone doznania bo z różnymi partnerami. Kto dał wam prawo oceniania jej i umoralniania, zazdrościsz? nie masz odwagi się zabawić? To dawaj staremu raz na miesiąc i dalej oglądaj telenowele a nie wpie..laj się w życie innych. Czujesz się lepszą bo miałaś 2-3 w życiu a ona będzie miała 300? 

Będzie miała 300 i syfa za jakiś czas ,bo oni się bzykają również z innymi. Fuj.