Icebound Harpy 18 Napisano 10 godzin temu 🧬 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 600 Napisano 10 godzin temu Co to za emoty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 18 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Co to za emoty? Nawiązujące do paleoastronautyki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 94 Napisano 9 godzin temu Wczoraj Hawaje , dzisiaj biały dom pod lupę i prezydenci stanów. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 3 Napisano 1 godzinę temu 9 godzin temu, Icebound Harpy napisał: Nawiązujące do paleoastronautyki. Oho, widmok wjechał na pełnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 658 Napisano 1 godzinę temu Do końca tygodnia rozwiążą zagadki bursztynowej komnaty, yeti, trójkąta bermudzkiego, znajdą złoty pociąg i odkryją zalety aluminiowych czapeczek. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 69 Napisano 58 minut temu 9 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Co to za emoty? Koleżanka wierzy w ufo, tak samo jak ty, że masz męża. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 600 Napisano 52 minuty temu 9 godzin temu, Icebound Harpy napisał: Nawiązujące do paleoastronautyki. W pracy? Dzień dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 600 Napisano 50 minut temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: Koleżanka wierzy w ufo, tak samo jak ty, że masz męża. Te twoje zaburzenie osobowości i odmienia orientacja jest nie do zniesienia. Umów się z Lexem i daj spokój innymi facetom oraz mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 32 Napisano 47 minut temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Te twoje zaburzenie osobowości i odmienia orientacja jest nie do zniesienia. Umów się z Lexem i daj spokój innymi facetom oraz mnie Lex jest zajęty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 69 Napisano 46 minut temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Te twoje zaburzenie osobowości i odmienia orientacja jest nie do zniesienia. Umów się z Lexem i daj spokój innymi facetom oraz mnie Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 18 Napisano 45 minut temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: W pracy? Dzień dobry Dzień dobry. Nie, ciągle mam gorączkę i okropny ból w mostku podczas duszącego kaszlu.. obawiam się, że to zapalenie płuc. 🫁🦠 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 600 Napisano 43 minuty temu 1 minutę temu, Ali Baba napisał: Lex jest zajęty Nie prowokuj i zajmij się kolegą, bo jest głodny i szuka zwady, a ja mam dziś dobry humor i jego miesiączki mnie nie interesują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 600 Napisano 42 minuty temu 2 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Dzień dobry. Nie, ciągle mam gorączkę i okropny ból w mostku podczas duszącego kaszlu.. obawiam się, że to zapalenie płuc. 🫁🦠 Idź do lekarza. Tu raczej antybiotyk potrzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 32 Napisano 40 minut temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie prowokuj i zajmij się kolegą, bo jest głodny i szuka zwady, a ja mam dziś dobry humor i jego miesiączki mnie nie interesują to moj 1 post dzisiaj. gdzie tam jest prowokacja? łysa bój sie boga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 600 Napisano 34 minuty temu (edytowany) 7 minut temu, Ali Baba napisał: to moj 1 post dzisiaj. gdzie tam jest prowokacja? łysa bój sie boga Śniadanie żonie i dzieciom zrobiłeś? Czy od rana będziesz obrażał i badał cudze pochwy wieśniaku Edytowano 32 minuty temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 18 Napisano 33 minuty temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Idź do lekarza. Tu raczej antybiotyk potrzeba. Jeśli do jutra nie przejdzie, to się udam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 600 Napisano 30 minut temu 2 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Jeśli do jutra nie przejdzie, to się udam.. Ciężka atmosfera zacznyna się tutaj robić. Chyba znowu muszę wyjechać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 32 Napisano 30 minut temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Śniadanie żonie i dzieciom zrobiłeś? Czy od rana będziesz obrażał i badał cudze pochwy wieśniaku uspokoj sie spiętaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 18 Napisano 22 minuty temu (edytowany) 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ciężka atmosfera zacznyna się tutaj robić. Chyba znowu muszę wyjechać Tu nigdy nie będzie lekkiej. 🪶 masz adoratorów. Edytowano 22 minuty temu przez Icebound Harpy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 32 Napisano 13 minut temu 17 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ciężka atmosfera zacznyna się tutaj robić. Chyba znowu muszę wyjechać Jeć ale wróć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 393 Napisano 10 minut temu 17 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ciężka atmosfera zacznyna się tutaj robić. Chyba znowu muszę wyjechać Cześć Magda Masz rację, chyba czas odpocząć od tego miejsca. Baw się dobrze i uważaj na siebie Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 0 Napisano 9 minut temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Cześć Magda Masz rację, chyba czas odpocząć od tego miejsca. Baw się dobrze i uważaj na siebie Miłego dnia Cóż za upadek, od Szynszyli do salowej. Masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 393 Napisano 8 minut temu 24 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Jeśli do jutra nie przejdzie, to się udam.. Zdrowiej szybko Gina i dbaj o siebie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 32 Napisano 1 minutę temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Cześć Magda Masz rację, chyba czas odpocząć od tego miejsca. Baw się dobrze i uważaj na siebie Miłego dnia Maki, czujesz zagrozenie ze strony kafe przegrywów co do Magdaleny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 184 Napisano 1 minutę temu 5 minut temu, Żanetka napisał: Cóż za upadek, od Szynszyli do salowej. Masakra. A ja wspieram Makarona on przynajmniej sobie wyrwie salową jaka by nie była.. Na forum modelek nie ma, zdrowe już dawno uciekły . Tutaj panowie narzekają nic nie mogą wyrwać. Na modelki nie macie szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 84 Napisano przed chwilą 59 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Do końca tygodnia rozwiążą zagadki bursztynowej komnaty, yeti, trójkąta bermudzkiego, znajdą złoty pociąg i odkryją zalety aluminiowych czapeczek. To pinki to pinki to pinki jest i mozg mozg mozg mozg … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freeBunio 0 Napisano przed chwilą 58 minut temu, Zero cukru napisał: Koleżanka wierzy w ufo, tak samo jak ty, że masz męża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach