Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nozeszkur.wamac

Obudzilam sie z 2 innymi oczami

Polecane posty

Gość Wapno
Ale z wapnem można przesadzić jedna większa dawka to raczej nic się niestanie pomoże ale nie myśl by tak codziennie łykać. I jak pijesz to odpuść sobie potas i resztę bo tego lepiej za dużo nie brać. A co do powieki coś musiało urządlić narazie tego nie dotykaj i poczekaj kilka h jak nic się niestanie idź do rodzinnego on już będzie wiedział co dalej robić. A co do nerwu szybciej se uszkodzisz przekuwając brwi a nie regulując. Nerw jest dość głęboko tak łatwo go nie uszkodzisz

Gość ghmmmmmmmmmmmmmm
a to boli??? moze zaczyna ci sie robic jęczmien przyjrzyj sie dokladniejjj

Gość leilaveila
i co? lepiej? schodzi ?

Gość nozeszkur.wamac
Dziewczyny.. troszke lepiej ! Bardzo nie boli, moze troche, ale raczej nie punktowo tylko calosc bo trzymalam lod na oku i jednym ogladfalam tv. mala poprawa ale JAKAS JEST, starsznie sie ciesze.. chyba odetchnelam . Leilaveila moj aniele poranny :D starsznie Ci dziekuje, mam wielkie szczescie ze bylas tutaj i uspokoilas, bo panikowalabym do teraz..

Gość leilaveila
Cieszę sie ż mogłam pomóc. Jak całkiem zejdzie to tez napisz i weź jeszcze wapno koło południa 1- lub dwie tabletki.

Gość nozeszkur.wamac
dam znac jak wroce ze szkkoly Milego Dnia wam!

Gość nozeszkur.wamac
zeszlo!!! Tylko moja skora nad okiem zrobila sie STRASZNIE rozowa :D i boli (duzo lodu , tarlam to ciagle , rano 15 minut mielam moje oko :D !) odethcnelam juz na 100% :) smiali sie ze mnie jak opowiadalam w szkole.. ale tezby pewnie panikowali :D

Gość nozeszkur.wamac
a dzis znow to samo :( co sie dzieje z moim organizmem? Moze jednak powinnam isc na jakies badania krwi?

Gość leilaveila
nie zacieraj tego oka, daj mu spokój. Nagniotłaś i tak reaguje. Bierz wapno i nie trzyj, nie dawaj lodu tylko ręcznik mokry bardzo zimną wodą nasączony.