Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pistacia-87

przyjażń między facetem a koietą?

Polecane posty

Gość pistacia-87

pistacia-87 Jakiś czas temu przyjaźniłam się z kimś.. Myslałam ze jestem w 7 niebie bo przeciez przyjaźn między kobieta a facetem nie istnieje Naprawde była to osoba która była zawsze przy mnie ja przy niej. Pozniej rozstał sie z kobieta i dał mi wyraźny sygnał ze mu sie podobam nie tylko jako kumpela.. Troche zamieszania i wrocił do niej. Ale ja mimo all powiedziałam ze wszystko jest nie ważne ze bede sie starała by ta przyjażń wyglądała jak dawniej. Walczyłam o tą więź jak o nic na świecie. Az w pewnym momencie kiedy były miedzy nami kłotnie takie inne Spytałam jego "kolezanki" jak wyglada wasz kontakt... Oczywiscie bez jakiegos tam zaznaczania terenu. Ona mu to przekazała no i coz.. Przyjaźni nie było nie mówiąc nic o jakim kolwiek kontakcie. Nawet wprost mi nie powiedział ze z nia jest..Nie wiem co ona mu tam dodała..bo on mysli ze nie wiem o co ja tam ja pytałam.. Nie chce pogadac w 4 oczy...o mowi ze nie może.. Z 2 strony jedyne czego oczekuje to zebym nie chciała odcinać sie od niego.. Rozumiecie coś z tego? Czy dać sobie spokoj bo facet jest ..dupkiem Czy to ja przesadziłam? Napiszcie co sadzicie..

Pozniej rozstał sie z kobieta i dał mi wyraźny sygnał ze mu sie podobam nie tylko jako kumpela.. to oczywiste ze takie układy zawsze sprowadzaja sie do jednego :P a jesli sie komus wydaje ze jest inaczej to tylko siebie oszukuje ..

Gość pistacia-87
Dla tych co nie rozumieją chodzi o prostą rzecz ( chyba tylko pozornie) jaką jest przyjaźń między facetem a kobietą. Czy jest ona możliwa i czy to ze przyjaciołka innteresuje się zyciem nawet tym prywatnym swojego kumpa jest zbrodniA? ( to mniej wiecej napisałam w 1 poscie) Co do stwierdzenia ze zawsze takie rzeczy się tak kończa .. hmmm naprawdę zaczynam w to wierzyć..szkoda ze dopiero teraz

Gość nie istnieje
nie ma przyjaźni między kobietą a meżczyzną,no chyba,ze któres jest innej orientacji;)

tak jest przyjaźń między kobietą i mężczyzną zazwyczaj kończy się na tym że zazwyczaj któraś ze stron się zakochuje. Też tak miałam :( Mój \"przyjaciel\" który zawsze mnie wspierał i do którego zawsze mogłam się zwrócić o pomoc się zakochał. Kiedy już miałam wychodzić za mąż (tydzień przed ślubem) powiedział żebym tego nie robiła bo on mnie kocha :( I co wyszłam za mąż i przyjaźń z moim przyjacielem sie skończyła. A dzień przed Ślubem powiedział że nie zyczy mi szczęścia :( Taki z niego przyjaciel

nie ma przyjaźni miedzy facetem a kobietka, no jestesmy tak stworzeni, ze jest to po prostu niemozliwe, albo konczy sie na seksie albo zakochaniu ktorego druga osoba nie odwzajemnia, a jak juz zwiazek z prawdziwej wieloletniej przyjaźni to zazwyczaj rozpada sie szybciej niz sie rozpoczął, życie ech... :)

Gość pistacia-87
nawet nie wiecie jak ja napoczątku broniłam tego kontaktu Wszystkim udowadniałam ze jest to możlwe.. Az do 1 pocałunku.. wtedy zaczełam sie juz tylko oszukiwać ze przyjaźń jest możliwa. To nawet nie wyszło tak ze jedna strona czegośc chciała bo obydwoje nie byliśmy standardowymi przyjaciołmi.. Jego kwiaty czy jakies bezinteresowne miłe akcenty.. Wspolne wyjazdy i takie tam.. Moze po prostu byłam potrzebna poki nikogo nie było a pozniej należało mi sie tylko "do widzenia?"

Gość przestań pieprzyć
i oszukiwać samą siebie to nie jest przyjaźń chcesz mu się podobać "bardziej" i chętnie byś została jego dziewczyną... zadurzyłaś się i tyle ale tak czy siak to dupek jak mu z jakąś laską nie wyjdzie, to wróci do Ciebie, może nawet Cię przeleci na poprawę nastroju o Twoich rozterkach i nastrojach nawet nie pomyśli

Gość pistacia-87
oki spokojnie:P A co przelecenia.. hmm chyba za bardzo sie cenicie Panowie.. Mimo tego ze mi sie podoba to nie pozbawia mnie to rozumu.:)