Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alle

czy to może ciąż?

Polecane posty

Gość zrób zrób
alle, nie masz okresu, a poza tym wiesz że to jeszcze wczesnie żeby cokolwiek stwierdzić

ostro teraz boli mnie brzuch na@! Cholera a miałam dobre przeczucie!

i jak tam dziewczyny, czy któras jeszcze z Was jest tą szczęsiarą???

Cześc dziewczyny! ja też czekam i ja też czekam na bejbi-jak tam u Was to czekanie??? Ja nadal nie mam @

Gość zrób zrób
hej alle, ja dziś robiłam betę, ale niestety nie mam dobrych przeczuć :-(

ja Cie proszę!!! jak dwa testy pokazały słaba kreske to stawiam,ze jestes w tej ciązy! musisz mysleć pozytywnie-nie masz innego wyjścia! jutro odbierasz wynik? Ja chcę iśc dzisiaj ale się jeszcze zastanawiam-wczoraj bole okresowe dokuczały mi ostro ale 2 x no-spa załatwiła sprawe!

hej dziewczyny:) ja tez mam takie pobolewania brzucha jak wy, w sumie trwa to od jakis dwóch tygodni, robilam juz dwa testy-byla miedzy nimi kilkudniowa przerwa no ale wyszly negatywnie, ostatni robilam 12 stycznia, czy myslicie ze jeszcze jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy?

niuniusia a kto to wie ja robilam 5 testów i wszystkie negatywne a okresu jak nie ma tak nie ma... a kiedy powinnaś dostać@

a to test może jeszcze tego nie pokazać! idz na badnie krwi ;) Trzymam kciuki za Ciebie

przy nieregularnych okresach to jest bardzo trudne do zaobserwowania najwiarygodniejsze będzie badanie krwi

moze jeszcze troche poczekac?jak myslisz "alle"? dzis mnie bardziej boli brzuch tak jak na okres:( ale slyszalam ze podczas ciązy rowniez tak boli brzuszek

na to wszystko nie ma reguły! możemy sobie tu gdybać i zakladać coś a wyjdzie cos zupełnie innego;)

ja obecnie nie mam kłuc;) ale z ego co czytam to dużo dziewczyn m takie objawy!!! mnie troszke inaczej bola piersi i ma takie dziwne skorcze koło pepka no i brak miesiączki oraz temper.37,2 ktorą sprawdzam rano o 8.00

niuniusia poczekaj jeszcze troszeczkę! mnie 2 dni mocno brzuch bolał i bylam juz pewna że dostałam miesiaczke!

ja zauwazylam u siebie lekkie powiekszenie piersi, mam rowniez od jakiegos czasu nadmierny apetyt:)

hey dziewczyny !!! Niunius to prawda w ciazy boli brzuch bo macica sie rozrasta. ja robilam ze 3 testy w roznym czasie i wyszly negatywnie dopiero jak sie okres spoznil 4 dni to wyszlo na tescie ta druga bardzo slaba kreska polecialam do apteki na drugi dzien i z rana zrobilam i wyszla tez ale mocniejsza poszlam do lekarki stwierdzila podczas badania ze jestem we wczesnej ciazy :D i prawda :D obecnie jestem w 9 tygodniu powodzenia dziewczynkiii i napewno wam sie uda

wiem wiem, nie mam wyjścia, te robienie testow tak zacheca, ze od razu pobieglabym do apteki i zrobila, ale musze sie powstrzymac i jeszcze poczekac.....

na to badanie krwi chyba się dzisiaj nie zdecyduje...a test kolejny zrobie w sobote jeśli nadal nie dostane@! A jak Ty zrobisz kolejny to szybko daj znac co Ci wyszło!

Asiu gratulacje!!! moj wczorajszy byl negatywny ale ile przy tym jest emocji o matko...jak się robi ten test

ok , zaraz Ci napisze:) Ty tez napisz jak zrobisz, a mam pytanko, @ masz regularnie? ktory to Twoj dzien cyklu?

no emocje straszne a najgorszy jest zawod ze jednak brak kreski ja sie zniechecilam ale jak juz nie mialam okresu i zrobilam test wyszlam z lazienki bo mowie e ze kapa ale jednak poszlam po 3 minutach i byla wiec miejcie nadzieje

dzisiaj mam 32 dc a ostanio mialam cykle 28-więc regularnie! @-powinnam dostać 12 stycznia i wszystko na to wskazywało i nic...a to czekanie jest tak męczące!

Asiu mi po wczorajszych emocjach odechciało się dzisiaj robienia tego badania krwi!