Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juzia

do wakacji 20 kilo mniej

Polecane posty

witam mam 22 lata i 20 kilo w nadmiarze do wakacji mam zamiar sie tego pozbyc kto sie przyłączy?????

Gość ja juz zaczelam
ja mam 15 kg bylam juz u dietetyka, zrobilam badania, czekam na wyniki i przyszlym tygodniu kolejna wizyta zeby dostac diete

Gość ja juz zaczelam
trzeba sie odchudzac pod kontrola - bedzie latwiej i zdrowiej i na trawale

Gość milka11111
Ja zamierzam 10 kg do 1 marca:) cos proponujesz ?

Gość ja juz zaczelam
ile masz wzrostu i ile wazysz??

Gość milka11111
ja waze 82 a mam wzrostu 172

Gość ja juz zaczelam
27 lat tez 172 cm i 77 kg

Gość milka11111
co porabiasz jak dieta jak cwiczysz?

Gość ja juz zaczelam
czekam na diete od dietetyka a na razie od pewnego czasu jem platki owsiane i otreby - bardzo mi to pomoglo na przyspieszenie metabolizmu nie cwicze - ale chce zaczac a6w

witam was. do ja juz zaczełam ile kasztuje taka wizyta u dietetyka???????

Gość ja juz zaczelam
chociaz diete mam miec przygotowana na siedzacy tryb zycia i bez cwiczen - ale chce troche poprawic wyglad swojego brzucha

Gość milka11111
Ja narazie sama ustalilam sobie diete 1 zero slodyczy do 1 marca zero bialego chleba zamierzam codziennie z malym na spacer 1 h - 2h i wieczorem steper :)

Gość ja juz zaczelam
95 zl za kazda konsultajce no i za diete DIETA NA MIESIĄC rotacyjna 200 zł, (w zależności od stopnia skomplikowania)  w promocji rabat 20%! Czyli 160zl JEŚLI PACJENT POZWALA ZROBIĆ SOBIE ZDJĘCIE PRZED I PO ODCHUDZANIU w tym samym miejscu i ubraniu co miesiąc dostaje rabat 20% czyi cena wynosi 160zł (w opcji programu minimum 3 miesięcznego)  Dieta na 2 miesiące 360 zł Dieta na 3 miesiące 540 zł

Gość ja juz zaczelam
chleba (zdnego), ziemniakow i nic smazonego to nie jem juz od jakis 3 m-cy ale nic to nie dalo dlatego wolalam zeby lekarz mi powiedzial co i jak troche drogo wychodzi ale mysle, ze warto

mnie natchnol do odchudzania moj przyszly tesc w 2 miesiace schudl 10 kilo bez glodzenia sie czasem zdawalo mi sie ze je 2 razy wiecej odemnie

Gość ja juz zaczelam
ja jem malo - na konsultacji wyszlo ze za malo - i za malo zroznicowanie bo wlascie ograniczylam sie do 2x platki owsiane i pozny obiad (przewaznie cos na parze) i przez to tyje dodtakowo mam problemy z oladakiem (przewlekle zapalenie blony sluzowej zoladka) i dlatego prztylam - przez to trudniej mi jest zrzucic niz przecietnej osobie :) no i dietetyk podejzewa u mnie alergie na jakas grupe pokarmow - czekam na wyniki badan

a ten dietetyk to normalny lekarz czy taki przez internet bo ja kiedys wypełnilam ankiete w necie i dzwonil do mnie taki dietetyk i tobyla taka sama suma ale jakos sie nie przekonalam

Gość milka11111
a cop jadl jakas dieta ?

Gość nie mam pojęcia
jak mozna płacić za odchudzanie :o Jeszcze takie pieniądze... Mojej znajomej dietetyk ułożył dietę w oparciu o south beach, chociaż sama namawiałąm ją do niej bo sama schudłam rewelacyjnie i szybko... Wolała wybulić 300 zamiast mnie posłuchac... Dietetycy zdzierają kasę... Jesli ktoś ma troxchę rozumu to sam wie ja się odchudzić

Gość milka11111
jaka wiec dieta i co ?

Gość ja juz zaczelam
to lekarz - tylko przed wizyta sie wypelnialo ankiete zeby wiedzial co nieco o moich nawykach zywieniowych i trybie zycia, a pozniej na konsultacji omawialismy, co zle robie i co powinnam zmienic. dostalam 2 ankiete do wypoelnienia - co lubie a czego nie jesc, o jakich porach itp - i na podstawie tego stworzy mi diete odpowiednia dla mnie

czy tez moge sie przyłaczyć????? chociaz nie mam tylu kilo do stracenie bo tylko 5 ale uwierzcie mi bardzo ciezko pomimo diety i cwiczen mi ich zrzucic. przygarniecie mnie????:)

Gość ja juz zaczelam
kiedys - kilka lat temu - chcialam zrzucic 5kg wiec sie wzialam za kopenhadzka - oczywiscie zrzucilam ale przybylo mi pozniej troche wiecej lepiej byc pod kontrola lekarza a nie samemu stosowac diety cud do tego jestem chora i biore leki to inaczej organizm pracuje i innych rzeczy potrzebuje

Gość milka11111
Ja sama sobie uloze diete i cwiczenia schudne do 1 marca

Gość milka11111
zakupie sobie potrzebne rzeczy , do tego kremy

mial problemy zdrowotne i lekarz zaproponował mu diete i tak sie zaczelo kupil garnek do gotowania na parze . nie jada nic smarzonego posilki co 3 godziny nie popija posilków tylko pije szklanke plynu godzine przed jedzeniem nie łaczy bialek z weglowodanami troche z niego zartowalam jak w niedziele na obiedzie jadl surówke z ziemniakami jak my jedlismy z schabowym a on za to za 3 godzinki zjadał schagowego z surówka i to dało mu efekt i nie jada nic przetworzonego to podobno nawiekszy grzech

Gość milka11111
Zamierzam zmienic sie cala przytylam ostatnio i to niezle dlatego biore sie za siebie KTO JESCZE ?

Gość milka11111
Moglibysmy sobie pisac o porazkach wzlotach przepisy na niskokalore=yczne rzeczy cop wuy na to ?