Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juzia

do wakacji 20 kilo mniej

Polecane posty

Gość milka11111
kurcze boje sie ze mi zabraknie zapału i ze nie dam rady

mi dietetyk powiedzial ze aby ulatwic trawienie nalezy jesc wszystko w jak najmniejszych kawalkach - np miksowac zupe. brokuly dzielic nie na rozyczki tylko jeszcze na mniejsze kawalki wiadomo, ze sie wszytko gryzie ale mniejsze kawalki ulatwiaja

dasz rade napewno najgorsze sa poczatki musimy jakos wytrzymac potem to juz z gorki

Gość milka11111
ale styczen do urodziny tesciowej dzien babci i dziadka i tam mnostwo pysznosci jak ja dam rade :)

Gość nuska12341
Cześć dziewczyny:) mogę się przyłączyć??? Ja też jeszcze chce zrzucić 20 kilo. Przynajmniej:) juz mi się udało schudnąć 13 od listopada, ale wiem, że to jeszcze nie jest to. Ja mam dietę od dietetyczki i powiem Wam szczerze, że naprawde dziala:) Jednak trochę trzeba było się ograniczać i niektórych produktów wystrzegać:) Pozdrawiam

witaj nuska a jak wyglada twoja dieta ???? gratuluje 13 kio to sporo ja tez tak chceeeeeeee

Gość milka11111
dam schudlam 30 kg wiec teraz tez dam rade :)

CO schudłaś 30 kilo i dopiero teraz o tym piszesz??????????????????????????????????????? jak to zrobiłaś???????????????????????????????????????

Gość milka11111
w dzien porodu wazylam 98 kg a pozniej po pol roku wazylam 68 Maly moj jest allergikiem i karmilam go piersia jadlam tylko jablka piersi i chleb ryzowy :)

Gość milka11111
przestalam karmic przez 1 rok przytylam to cos

Gość milka11111
no ide bede za jakas 1 h musze malemu obiadek zrobic duzemu tez :)

Gość milka11111
jestem :)

u mnie jak narazie dobrze nie czuje głodu pije na zmiane herbate czerwona i miete

ZNALAZŁAM TO NA INNYM TOPIKU witajcie. 3 lata temu schudłam na diecie, którą sobie sama wymyśliłam 20 kg. w 3,5 m-ca. wage utrzymywałam do tej zimy. przez zime strasznie przytyłam... schudłam wtedy z 70 kg. do 50 kg. teraz ważę już 62 kg!!!!!!!!!!!!!!!! od kwietnia odchudzam się różnymi 500 kcal... kopenhaskie... itp. ale wytrzymuje pare dni i koniec. ale i tak w kwietniu ważyłam już 65 więc 3 kg schudłam. dobre i to. postanowiłam od jutra przez week. oczyscic sie. jeść same np. warzywa, a od pon. moją dawną, starą dobrą dietke. właściwie to nie dieta tylko jakby zdrowszy sposób odchudzania. wiem, że nie jest zbyt urozmaicona i może za dużo w niej pieczywa, ale ja nie mam czasu na przygotowywanie sobie różnorodnych, wymyślnych posiłków... no po rpostu nie mam... a skoro się na niej chudnie to w końcu nie jest zła. zaraz wpisze co jadłam przez te 3,5 m-ca. ŚNIADANIE I KOLACJA (do wyboru); - jogurt z musli i pokrojonymi różnymi owocami (truskawki, maliny, jagody, mandarynki, jabłka, banan {ale banana tylko pół}… itp.) - jeśli wybierzemy to na kolacje to bez musli, same owoce z jogurtem - jajecznica z 2 jajek lub jajka w jakiejś innej formie z 1 kromką chleba normalnego-ciemnego lub 2 kromkami chrupkimi + pomidor lub ogórek - ser biały z jogurtem naturalnym i cebulą , rzodkiewką, rzeżuchą... z 1 kromką chleba normalnego-ciemnego lub 2 kromkami chrupkimi - 2 kanapki z normalnego chleba lub 4 chrupkie z czymkolwiek z jakimś serem lub wędlina i pomidorem, ogórkiem... - sałatka z tuńczykiem lub fetą OBIAD; - to co jest na obiad w domu oczywiście bez przesady z ilością, a najlepiej to połowę mniej tego co normalnie by się zjadło lub na małym talerzyku - jeśli nie ma obiadu w domu to 3 kanapki z normalnego chleba lub 6 chrupkich z wędliną lub serkami i warzywami + 1 owoc - sałatka z fetą lub tuńczykiem + 1 owoc UWAGA BARDZO, BARDZO, BARDZO WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!! 1.Między tymi posiłkami można zjeść tylko 1 owoc!!!!!! A poza tym absolutnie nic nie można jeść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet 1 gryza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! N I C !!!!!!!!!!!!!! 2.Ostatni posiłek o godzinie 17. Nawet jak się nie zjadło w ciągu dnia tego co można to po 17 już i tak nie wolno!!!!!!!!!!!! Ewentualnie można ostatni posiłek o 18 lub 3 godziny przed snem. Ja jadłam ostatni o 17. 3.Wypijać co najmniej 1,5 litra wody + herbata czerwona lub zielona (co najmniej 3 kubki), kawy góra 3 kubki 4.Ćwiczyłam 5 razy w tygodniu po co najmniej 60 min. Ćwiczyłam na orbitreku i brzuszki 5.Raz w tygodniu można zjeść więcej i o późniejszej godzinie, np. na jakiejś imprezie, grillu… (ale bez przesady z ilością), alkohol też raz w tyg. 6.Raz w tygodniu można zjeść coś słodkiego, ale małą ilość!!!

JA WYKLUCZYŁA BYM Z TEGO ALKOCHOL I PECZYWO NOI OBIAD TEZ WOLE MNIEJ KALORYCZNY

Gość milka1111
ja sie wkorzam bo nie umiem nic zrobic maly mi wchodzi wszedzie

Gość milka1111
do tego nawet muzyka mnie wkorza niewiem co sie ze mna dzieje

ALE CO NIE UMIESZ ZROBIC????????? JA CWICZYŁAM TERAZ 20 MINUT AREOBIK JESTEM CAŁA MOKRA

Gość milka1111
1 i pol roku W domu nic nie umiem zrobic maly nie chce sie bawic sam tylko mama mamu mamo

WIESZ ILE PRZY ZABAWIE Z DZIECMI TRACI SIE KALORI JA JAK SIE POBAWIE Z MOJA SOSTRZENICA PÓŁ GODZINY NIEMAM NA NIC SIŁY TO LEPSZE JAK AEROBIK I INNE SPORTY A I MALUCH ZADOWOLONY

WIESZ ILE PRZY ZABAWIE Z DZIECMI TRACI SIE KALORI JA JAK SIE POBAWIE Z MOJA SOSTRZENICA PÓŁ GODZINY NIEMAM NA NIC SIŁY TO LEPSZE JAK AEROBIK I INNE SPORTY A I MALUCH ZADOWOLONY

Gość milka1111
to wyo raz sobie ze on cie meczy od 8 - 20 non stop

NIE MOZESZ SIE DOŁOWAC Z BYLE POWODU POMYSL ZE JUTRO BEDZIE LEPIEJ I MOZE KILO MNIEJ;-)