Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juzia

do wakacji 20 kilo mniej

Polecane posty

Gość milka11111
Wiec start od dzis ? zero slodyczy na poczatku do konca lutego np zeby nie bylo zabardzo trudno Co proponujecie ?

ok ja schudłam 2 kilo w 2 dni i jem właśnie piers kurczaka na parze (pychota) z warzywami na patelnie

albo kotlety mielone równierz na parze z surówka wiecie co to niby jest tak zwana dieta niełączenia ale teraz juz wiem ze kazdy powinien sie tak odzywiac przeczytalam to w książce tombaka

Gość milka11111
Ja jogut zjadlam ze zborzami i chleb ryzowy i kilka paluszkow narazie tyle a i kawa zaraz ide zrobic sobie zielona :)

Gość ja juz zaczelam
ja bardzo walcze ze soba zeby nie pic czarnej herbaty - bardzo ja lubie - ale staram sie pic tylko zielona, czerwona i biala no i nie slodze (od kilku lat)

pisze on ze bialek i weglowodanów nie powinno sie jadac razem dlatego ze maja rózne czasy trawienia i stąd nasz tłuszczyk

Gość milka11111
o to niezle trzeba cos zrobic z soba bo juz nie umiem sie na siebie patrzec zaraz maseczka na twarz jakas zaloze

ja tez od dzisiaj nie słodze i pije zielona i czerwona herbate

Gość ja juz zaczelam
dla mnie kiedys slodycze mogly nie istniec, a ostatnio coraz czesciej mam na nie ochoe i sie czesto kusze - ale nic w domu nie mam nie kupuje i mam nadzieje, ze dam rade bez nich calkowicie

Gość nie mam pojęcia
kto mówi o dietach cud???? Mozna mądrze i zdrowo się odchudzać, a poza tym lekarz rodzinny tez na pewno doradzi i w razie czego zleci badania zeby sprawdzić czy wszystko ok... nie nabijajcie kieszeni tym konowałom, którzy zapewne inspiracji szukają na takich forach jak to... Nikt normalny nie bedzie stosował diety typu kopenhaska, która wyniszcza organizm - czy do tego, zeby ocienić dietę naprawdę potrzebne jest Wam "święte" słowo dietetyka... Kupcie sobie coś ładnego, albo dajcie biednym dzieciom!!!!

jaki prowadzisie tryb zycia bo ja nic nierobie siedze w domu tylko w weekend do szkoły . w moim przypadku musze cwiczyc bo z tiety nici albo zostanie mi obwisła skura

Gość milka11111
Ja siedze w domu z malym tak ze tez siedzacy tryb zycia czasam spacer ale obiecala m sobie ze bede cwiczyc dzis zaczynam 10 min n asteperze

do niemam pojecia OCO CI BIEGA KTO TU PISZE O DIECIE CUD ??????????

NIE POUCZAJ NAS JAK TAKA MADRA JESTES TO CO ROBISZ NA TAKIM FORUM

JA KUPILAM GAZETE TAM BYLA DOŁACZONA PŁYTKA Z AEOBIKIEM ALE POCWICZYLAM 10 MIN I PADŁAM

Gość milka11111
Jaka to gazeta?

Gość milka11111
O musialabym cos tez takiego zakupic Myslisz o jakis kosmetykach do smarowani aciala ?/

Dziekuje:) ja nie jadam miesa fast foodow to gdzies juz od 2 lat slodyczy tez sie staram unikac staram sie cwiczyc 3 razy w tyg. po 30 min ale nieraz ciezko mi znalezc czas bo nieraz w budzie siedze do 20:/ nie chce zadnych glodowek bo glodowke mialam 2 lata:( licze juz na umiar w jedzeniu i ruch wierze ze nam sie wszystkim uda

MAM Z AVONU OD CELULITU LE CZY JA WIEM CZY MI TO W CZYMS POMOZE

MOIM ZDAMIEM NIEMA SENSU WYDAWAC KASY NA JAKIES DROGIE KOSMETYKI TYLKO OGULNIE SMAROWAC SIE IASKIMIS BALSAMAMI I MASOWAC SKURE SZCZEGULNIE NA BRZUCHU COBY SKURA NIE WISIAŁA PO SCHUDNIECIU

CZYTAŁAM NA JAKIMS FORUM ZE NA CELLULIT DOBRY JEST KILING Z FUSÓW PO KAWIE

Gość ja juz zaczelam
kiedys tu na kafe zachwalali pomysl aby na noc smarowac sie jakims balsamem i owijac folia spozywcza - wtedy cialo sie poci i chudnie. nawet stosowalam dluzszy czas ale jakos wielkich rezultatow u siebie nie wiedzialam - ale niektore dziewczyny bardzo to zachwalaly

Gość milka11111
jAA mam jakis z loreala zaraz sie nim wysmaruje podobno regularnosc jest bnajwazniejsza

Gość foliowanie
Z tą folią to uważajcie jeśli macie skłonność do pękających naczynek, też kiedyś szukałam super sposobu na cellulit. I winęłam się folią RAZ- pamiątka- wielki pajączek na udzie, który niestety w okresie letnim się powiększa, musze w końcu iść do kosmetyczki i to zamknąć,ale to trochę kosztuje...

CHODZI MI O TA FOLIE ZE JEST NIEZDROWA ANIE REGULARMOŚĆ:-)