Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juzia

do wakacji 20 kilo mniej

Polecane posty

ok 5 kilo......ale jest mi bardzo ciezko jest je zrzucic gdyz jestem po anoreksji:( w sumie nie licze na kilogramy raczej chodzi mi o cm....nawet sie juz nie waze /kiedys mialam manie ze wazylam sie 4 razy dziennie

Gość milka11111
Jakies pomysły na niskokaloryczny obiad ?

Gość foliowanie
na celulit najlepsze są masaże szorstką gąbką lub rękawicą, zawsze w kierunku serca- czyli od dołu do góry. Polecam też piling z lirene(jak się nie mylę) pomarańczowy w dużej tubie. Gruboziarnisty. Skóra po nim wygląda super, jest miękka i gładka, a cena pilingu niska- ok. 15 zł.

na gwiazde dostalam parowar i robie w nim czesto obiady - najkczesciej kawalek piersi z kurczaka lub indyka, z przyprawani i do tego ;uparowane' jakis warzywka (najczesciej mieszanki typu na patelnie) z parowara wszytko jakos lepij smakuje, nawet nie trzeba solic warzyw

Gość milka11111
Moja waga zaraz sprawdze wejde ( 81.5 ) pzrzy wzroscie 172:)

TO JA CHYBA JESTEM NAJOKRAGLEJSZA CHOCIAZ W SUMIE TO MAM PROBLEM TYLKO Z BRZUCHEM I RAMIONAMI BO NOGI TYŁEK MAM BARDZO SZCZUPŁE AZ TO SIE ZUCA W OCZY NA DOLE TAK MAŁO A NA GURZE TAKA REBEKA

MASZ RACJE JEDZONKO NA PARZE JEST SUPER I MNIEJ KALORYCZNE

Gość milka11111
JA sie zle czuje w tej wadze rok temu wazylam 68 kg naprawde super wygladalam i si e czulam :) a teraz beczka ,Maz wczoraj jak ogladal zdjecia nasze powiedzial ale mialem zone laske :)

ja odkad pamietam zawsze wazylam 62, az do jesieni 2007 kiedy zaczelam tyc. lekarz mowi, ze to wina zapalenia zoladka ale co z tego ze mam winowajce ja chce wrocic do swojej wagi i znow sie miescic w swoje ciuchy

MILKA ROBISZ TO TROSZKE DLA MEZA TO TAK JAK JA CHOC NIE DLA MEZA TYLKO NAZECZONEGO;-)

Gość milka11111
ale tez chyba dla siebie

moj narzeczony mowi, ze moge wygladac jak wygladam tylko zebym jeszcze nie prztyla ale tez chce dla niego zrzucic ale bardziej dla siebie bo sie zle czuje z ta oponka

NUNIA ZAZDROSZCZE CI SILNEJ WOLI U MNIE Z TYM TROCHE CIEZKO . BOZE ILE JA SIE RAZY ODCHUDZALAM I PO TYGODNIU PORAZKA ALE TERAZ MI SIE UDA

Gość milka11111
:)

JA ROBIE TO BARDZIEJ DLA NIEGO NIZ DLA SIEBIE ON ZAWSZE W WAKACJE CHCE JEZDZIC NAD WODE A JA NIE BO WSTYDZE SIE ROZEBRAC I WIELE TAKICH TAM

Gość milka11111
Ja juz wysmarowana perfekt slimem loreal pije zielona herbatke Maluszek moj lula :)

juzia- wcale nie masz czego zazdroscic:(..............silna wola byla a jakie tego konekwencje teraz mam efekt jojo problemy zdrowotne nawet wtedy zeby mi sie juz zaczely lamac to byly straszne 2 lata:( ale w koncu zmadrzalam...kiedy lekarz dokladnie ginekolog powiedzial mi ze moge nie miec dzieci..........:( naprawde dziewczyny uwazajcie co robicie jesli chodzi o odchdzanie mozecie zle na tym wyjsc

MIKA JA TEZ SIE POSMAROWAŁAM I ZAŁOŻYŁAM NA BRZUCH MOJ SUPER WIBRO AKTION KYORY JEST DO BANI

od glupiego odchudzania...............na poczatku odchdzalam sie normalnie z 76 do 63 to byla moja wymarzona waga.ale tak mnie to wkrecilo ze skoro mam tak sila wole to czemu nie......az wpadlam w anoreksje.........zylam przez jakis dobry czas na jednym jogurcie a potem juz na samej kawie:(

Gość milka11111
no tak ......i dlatego musimy to robic z glowa

to juz nieodwracalne ? moze da sie cos zrobic mam taka nadzieje