Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juzia

do wakacji 20 kilo mniej

Polecane posty

TO NA BRAK RUCHU NAZEKAC NIEMOZESZ TYLKO MNIEJ JEDZONKA I KILOGRAMY POLECA W DUL . WIDZISZ ZAWSZE SA JAKIES PLUSY

Gość milka1111
slaskiego

Gość milka1111
a ty ?

Gość milka1111
Musze zaczac niedługo sie zbierac bo ide z malym do lekarza i do dentysty z soba

DO WAKACJI JESZCZE TROCHE CZASU NIEMOZEMY SIE PODDAC . BEDZIEMY SZCZUPLUTKIE I ZGRABNIUTKIE;-) WIESZ JAK SIE WKLEJA STOPKE Z WAGĄ MOŻE?

JA MUSZE COS UGOTOWAC DLA MOJEGO GŁODOMORA BO NIEDŁUGO WRACA Z PRACY

hej moge sie do was przylaczyc? co prawda nie chce schudnc az 20 kg ale jakies 8 by styknelo... stosowalam diete plaz poludnia ale dostalam @ i darowalam sobie ta diete przez tydzien... niedlugo mi sie konczy i chyba zaczne od poczatku bo zauwazylam efekty... mam 170 i 72 kg... po @ moze bedzie 71... macie jakies sprawdzone dietki?

WITAJ JA STAWIAM RACZEJ NA ZDROWSZY TRYB ODZYWIANIA I CWICZENIA PRZEDEWSZYSTKIM BO PO TYCH WSZYSTKICH DIETACH PRZYBIERA SIE NA WADZE JESZCZE WIECEJ PO SKONCZENIU

juzia przeczytaj najpierw jakas stronke o tej diecie... mi sie wydaje ze jest zdrowa... czlowiek na niej sie nie gloduje... nie liczy kalorii... tylko niektorych rzeczy nie mozna jesc

NIEWIEM MOZE I TAK ALE CAŁE ZYCIE MASZ ZAMIAR JĄ STOSOWAC

Gość nuska12341
No hej:) Moja dieta wyglada tak ze nie solimy nie slodzimy i nie smazymy:) Jem regularnie 5 razy dziennie. To jest najwazniejsze no i oczywiście ruch robi swoje. Ja przy trybie siedzącym codziennie wieczorem spaceruje takim szybkim marszem ok. 1 godzimy. Ale efekty naprawde sa super. w mojej diecie jest przewidziane chudnąć 0,5-1 kg tygodniowo. Im wolniej się chudnie i stopniowo tym lepiej można sie ustrzec od efektu jojo. Dobrze jest jeść płatki owsiane na przeczyszczenie jelit bo mają duzo błonnika, ale też troszkę węglowodanów. Ja na przykład nie jem już pieczywa białego. Ciemne można jeść ale najlepiej żytnie. jem produkty takie jak ryż pełnoziarnisty, kasze, makaron pełnoziarnisty, gotowane piersi z kurczaka i indyka. Serki wiejskie lekkie itd. To zależy jeszcze jaki się ma orgaznizm:)

3 etap to juz niby styl na zycie... ja stosowalam 1 no ale jak to ja po swojemu tzn nie mialam zadnych ustalonych godzin... jadlam kiedy chcialam ale nie jadlam zabronionych produktow... i schudlam 3 kg w jakis tydzien... pozniej waga mi stanela bo zblizal sie okres ale jak tylko mi sie skonczy zaczynam chyba od poczatku

NUSKA JA MAM PODOBNA WIZJE DIETY DZISIAJ MÓJ PIERWSZY DZIEN WIEC NIEMAM JESZCZE ZADNYCH REZULTATÓW ALE MOZE NIEBAWEM AURII NIE TRAKTUJ TEGO CO NAPISAŁAM JAK ATAK TO TYLKO MOJE ZDANIE MOZE SIE MYLE

juzia w zadnym wypadku nie potraktowalam tego jak atak ;) ja tez tylko napisalam co o tym mysle... i wydaje mi sie ze warto sprobowac... na poczatku czytalam tez cos o folii... ze zakladalyscie na noc... i moim zdaniem folia jest dobra ale np zeby sie owinac i pocwiczyc a nie na cala noc...

nie jestem ekspertem ale jakby sie zalozylo tylko do cwiczen to razem z potem wyleci z organizmu tez troche toksyn pewnie... cos jak sauna... ja chyba sprobuje ale jak sie cieplej zrobi bo nie lubie cwiczyc... wole sobie zrobic marszobieg wokol jeziorka

szkoda ze nie ma tu nikogo z mojej okolicy bo chetnie pobiegalabym z kims a nie jak zwykle z psem :D

Dziewczyny wcalne nie trzeba isc di dietetyka i płacić kase za ułożenie diety która i tak kseruje na potęge... Ja poszłam do przychodni BARIATRYCZNEJ, i bezpłatnie zrobiono mi badania itp. Bariatra to normalny lekarz tylko ze taka ma specjalizacje... Tak przychodnia jest np w Opolu na ul Katowickiej koło banku Śląskiego.

Gość milka 111
Moja wczorajsza dieta nici Dzis zaczynam od poczatkiu :)

milka trzymam za ciebie kciuki u mnie dzisiaj płatki ryzowe na sniadanko

Gość milka 111
a ja tyle wieczorem zalatwialam ze sie rzucilam na jedzenie dzis kaszka manna

mi rez kiszki marsza grały ale dalam rade pomyslalam sobie nie poto caly dzien sie meczylam i cwiczylam zeby sie teraz najesc

wieczory beda najgorsze ale organizm powoli sie przyzwyczai i nie bedzie tak zle