Gość ahtk Napisano Grudzień 30, 2009 Zapraszamy do nowego forum!!! www.dzieciaczki.wxv.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 21, 2017 Ja to na Twoim miejscu zdecydowałabym się już dawno na pigułki Vines, maja mało hormonów i dzięki czemu ryzyko skutków ubocznych jest automatycznie mniejsze, nie ma co się bać podpytaj ginekologa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cleo1976 Napisano Lipiec 22, 2017 Ja łączę obserwacje cyklu (NFP Sympto Plus, mikroskop owulacyjny) z prezerwatywą w dni płodne-i też działa.Tak najzdrowiej.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eureka00 Napisano Lipiec 22, 2017 ja z prezerwatyw juz chyba wyrosłam. Po tym jak 3 lata temu zaszłam w ciąże zupełnie niespodziewanie zdecydowanie zmianiłam najpierw na tabletki a aktualnie mam wkładke levosert Też nie ma dużego wpływów na organizm bo uwalnia tylko jeden hormon i dziala domacicznie więc ryzyko skutków ubocznych jest minimalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 22, 2017 Stosujemy z mężem metodę od roku. Jest bardzo skuteczna, skuteczniejsza niż tabletk. Jest przede wszystkim zdrowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach