Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miesięcznica

Miesiąc urodzenia a charakter dziecka?

Polecane posty

Gość miesięcznica

czy miesiąc porodu dziecka ma jakiś wpływ na jego charakter/inteligencję/predyspozycje? Macie jakieś informacje na ten temat? Jest przeciez coś takiego jak znaki zodiaku, którym się przypisuje pewne stałe cechy osobowości ludzi, którzy urodzili sie pod konkretnym znakiem zodiaku. wiecie coś na ten temat? Np. z mojego doświadczenia wszytskie osoby urodzone w październiku/listopadzie jako skorpiony są przewaznie bardzo namiętne, inteligentne, bystre, są duszami towarzystwa. Ci z lipca np. raki to straszne nerwusy. Ci z czerwca to osoby o wielkiej liczbie zainteresowań lecz lenie i zapominalscy. Itd. Macie jakąś opinię na ten temat?

Gość frufru
mamy. to bzdura.

Gość miesięcznica
bzdura? ja sama zauwazyłam, że be zpytania, patrząc tlyko na zachowanie i pewne cechy potrafię doskonale wyczuć na odległość skorpiona czy raka, bo mam doczynienia z wieloma osobami o takich znakach zodiaku i rzeczywiście widzę podobieństwa w pewnych cechach. Nikt tego nie zauważył? Przeciez tak cyz siak- każdy ma jakiś znak zodiaku, gdyby to było takie mało istotne to by nikt tego nie wymyslał?

Gość pewnie ze ma znaczeczenie...
skorpion to okropny znak . Wredne, msciwe, ciagle sie kłoca , bija . Niestety mam 3 skorpiony w najblizszej rodzinie i nie jest rózowo z nimi. Wiec nie chcialabym dziecka skorpoina .

ja mam raczka i fakt, niezły z niej nerwusek... ale znam też bardzo nerwowe byczki, więc to może zbieg okoliczności :)

ale zobacz: urodzisz w wybranym przez Ciebie miesiącu, a dasz nieodpowiednie mię to i tak będzie flak. (bo przecież imionom przypisuje się również pewne cechu jak w znakach zodiaku....)

Gość Luunaa
mój maz jest skorpionem i nie jest znowu tak źle, jest raczej spokojny, czasem zalezie za skóre, ale bez przesady. ja jestem zoodiakalnym lwem i jestem uparta jak cholera i wszystkimi chce rzadzic, podobno zwiazek lwa i skorpiona nie ma szansy bytu a mimo to ciagle jestesmy razem i jakos ze soba wytrzymujemy. duzo zalezy od człowieka, na ile potrafi swoje złe cechy opanowac. nie ma co do konca wierzyc horoskopom bo to od nas zalezy jak nas beda postrzegac inni.

Gość ciekawa staraczka
Ani panna ani skorpion, ani baran, 3 znaki do duupy;]

To wg tej teorii nie dziedziczymy charakteru po przodkach i wychowanie nie ma znaczenia?! SUper w końcu nie musze się męczyć nad wychowaniem, bo moje dziecko juz ma ustalony charakter!!!

Gość ciekawa staraczka
nie iiza , nie ma, ma tylko pewne cechy którch nie zmienisz za cholere :D

Gość inteligencja jest dziedziczna
w tym przypadku nie wróżę sukcesu

Gość bukaa
Jestem bykiem i amm dwie koleżanki byki urodzone w odstępie 3 dni, jesteśmy krańcowo różne. Jak można wierzyć w takie idiotyzmy? Jak czytam kafe, to przestaję się dziwić, że kiedyś palono czarownice na stosie. :o