Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rintintin

staz

Polecane posty

Gość rintintin

kurde, odchaczylam sie dzis w pupie i mam isc po wyplate do banku no i napisalam szefowi ze jest spora kolejka jak zawsze i mi sie caly dzien pewnie zejdzie, a tak bylo w zeszlym miesiacu a on mi odpisal ze powinnam byla wstac wczesniej, a poza tym powinnam to zalatwic poza godzinami pracy. wstalam wczesnie i bylam tam od 9 rano,b kolejka masakra ze zeszlo mi sie do 10.30 a on mi z takim tekstem....w banku tez masakra. odpisalam mu ze musze takie rzeczy zalatwiac rano bo musze i mam taki obowiazek jako stazysta a nie normalny pracownik. dodam jeszcze ze mi nie doplaca do tego cholernego stazu a przez pol roku bylam w firmie sama i sama musialam oklejac samochody i robic kasetony(agencja reklamowa). teraz ma juz pracownika to sobie troche odpoczne... wkurwia mnie ten gosc... mam jeszcze tak zimno w tej robocie ze musze siedziec w kurtce bo mi kaloryfery nie grzeja, a jak mu zworocilam uwage to mi powiedzial ze jemu jest cieplo, a pozniej dziwi mi sie ze jestem chora...musialam sie troche wyzalic bo juz mnie to wkurza...

Gość rintintin
ej nio napiszcie mi cus...