Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TO MY KOBIETY

KOBIETY ZAZDROSNYCH MĘŻCZYZN!!!!są tu takie?

Polecane posty

Gość TO MY KOBIETY

Zapraszam na rozmowy... Możemy się wzajemnie powspierać!!! Czy są tu kobiety,których faceci sa chorobliwie zazdrośni? Robią awantury o głupie błachostki??? U mnie tak własnie jest wrrrrrrrrrr!!!

Gość zojka14
Mam podobny problem ........może nie chorobliwie ale zazdrosny

Gość u mnie to juz chorobliwa
Awantury o głupie czesc dla kolegi mojego lub nawet wspolnego;/ Gdy przychodza do nas znajomi ,nie moge nawet patrzec w strone jakiegos naszego kumpla.\ Jadac samochodem musze gapic sie tylko przed siebie,bo inaczej szukam kogos na kogo mialabym ochote! hehehe:D Zreszta gdzie bym nie spojrzała to oczywiscie zdradzam;/

ja z takim zerwałam:o ciągle musiałam się spodziewać z każdego ruchu:o kiedy z nim zerwałam i poznałam super faceta pytałam go o pozwolenie czy mogę się spotkać z kolezanką:o

Gość pigmejka
Moj facet tez mi robi sceny zazdrosci, jak mialam zalozone konto na naszej klasie mialam sporo kumpli ze szkoly a to z podstawowki a to z technikumi ze studiow i z kazdym jego zdaniem spalam bo po co mialbym ich jako znajomych?? A w ogole puszczam sie na prawo i lewo z kazdym ktory na mnie spojrzy i powie mi Czesc:( masakra! mozna pier****a dostac 😠

Gość pigmejka
u mnie nie ma mowy o spotkaniach towarzyskich chyba ze z nim ale on nigdzie nie chodzi bo woli siedziec przed TV😡

Gość pigmejka
jak widze kogos znajomego to wole odwrocic glowe niz pozniej sie tlumaczyc!

Gość pigmejka
ale jemu wolno wszytsko i to mnie najbardziej wkur**a

Gość O jeju pigmejka
moze mamy tego samego faceta??????? Moj jest identyczny! Tez wwszyscy kumple na n-k to Ci z którymi spałam!!!!! Porażka totalna... Tez juz nawet nic nie piszę o tym zwykłym "Cześć"! Jego zdaniem idąc gdzies,lub jadąc z Nim kręce głową na wszystkie strony,zeby kogos wyczaić brrrrrrrrrr.Tylko dlaczego faceci są tacy??? Moze Oni tak własnie robią i zeby nie dawać podejrzeń zwalają swoje winy na Nas? Bo ja już nie wiem i tak to sobie tłumacze!!! No albo jeszcze może mieli dużo dużo przezyć z jakimiś szmatławcami i myślą ,że każda jest taka?

Gość albo też mają mega kompleksy
i niskie poczucie własnej wartosci. tak czy siak, nie zazdroszczę wam.:o

Gość pigmejka
no widzisz chyba kazddy jest taki ja dla swietego spokoju odcielam sie od swoich straych znajomych wylogowalam sie z NK i zyje z NIM w samotnosci:(

Gość O jeju pigmejka
tez odwracam głowe jak mijam sie z kims znajomym. Kolezanki to w ogóle nie pamiętam nawet jak wyglądają!!! On tez moze wszystko!!! Niby moge gdzies tam wyjsc,ale wole nie...bo wiem jaką pozniej będe miała rozmowe!!! Chociaz nauczył się ,że sam nie wychodzi! Chyba że na chwile i dzwoni do mnie co 20 minut! a co!!! :D Chociaż to robi!!!

Gość jeju dziewczyny
i wy na to pozwalacie?!

Gość pigmejka
gdyby nie fakt ze on jest dla mnie calym swiatem i bardzo go kocham juz dawno bym odeszla:( ale niestety jest jak jest a sceny tez mu robie niech sobie nie mysli :P

Gość amoze
to dlaczego z nimi jesteście? liczycie, że się zmienią?

Gość pigmejka
Ja mam tak samo! jestesmy moze z przyzwyczajenia po czesci ale ja akurat bardzo kocham i dlatego jestem z nim, on tez mnie kocha pewnie dlatego sie tak zachowuje bo boi sie ze moge odejsc i zostanie sam!

Gość pigmejka
do tego idzie w parze zaufanie bo gdyby bylo takie w 100 % to wiedzial by ze nie jestem w stanie go zdradzic i nie w glowie mi jakies zabawy czy flirty!!

Gość pigmejka
O jeju pigmejka --a moze naprawde mamy tych samych facetow? hahaha ale numer oni wszyscy sa tacy sami:)

Gość henryczek
czyli on Cię kocha, ale Ci nie ufa, tak? boi się, że możesz odejść i dlatego traktuje Ci jak kurwe, która może się puścić z pierwszym lepszym facetem, no spoko, ale co do tego mają Twoje koleżanki? jego zdaniem z nimi też możesz się puścić?

Gość O jeju pigmejka
Moze i to sa wlasnie te ich kompleksy co? Bo to aż nie mozliwe ,ze tak się dzieje! Ja tez Kocham bardzo i nie bez Niego bym nie umiała żyć. A zdradzic ? Przeciez jestem z Nim,przeciez to z Nim sie spotykam,praktycznie mieszkam,to Jemu robię śniadania,obiady,kolacje. To z Nim się Kocham,to przy Nim budze się rano! To z Nim pragnę byc całymi dniami i nocami. To Jego pragne połączyć ze sobą i ze swoją rodziną! Ile jeszcze mogę pisać? Kocham Go....ale On nie wiem,czy potrafi w to uwierzyc. I dlaczego nie potrafi??? Ktos zrobil mu krzywdę a ja przez to cierpię.

Gość ech nie ma co
rzeczywiście "zdrowe" te zwiazki.:o

Gość amoze
nie wszyscy są tacy sami, mój jest inny i mówiąc szczerze nie wyobrażam sobie takiego faceta jak Wasz, nie wiem czemu, ale od razu kojarzy mi się to ze złotą klatką.

Gość sami pewnie są zakompleksieni
i stąd te sceny zazdrosci itp. ale to sie leczy a nie zostawia tegho ot tak sobie i niszczy nie tylko siebie ale i tę druga osobe przez swoją zazdrosć.

Gość moj kumpel jest wlasnie takim
zazdrosnikiem chorym doslownie. I powiedzial ze jest taki dlatego,bo zalezy mu bardzo na jego kobiecie i czasami po prostu nie zastanawia sie nad tym ,ze jego zachowanie rani. tak mi powiedzial,ale swojej kobiecie juz nie. jego zdaniem by pomyslala ze jest jakas ciota. Oni tym sposobem ukazuja to ze maja przewage nad wlasna kobieta ! i tak tak chowaja tym sposobem swoje kompleksy. zródlo: kumpel.

Gość smuuuuteczek
Z tego powodu rozpadło się nasze małżeństwo...:(

Gość zojka14
moje małżeństwo pewnie też sie rozpadnie z tego powodu ...a jesteś my juz razem 20 lat......czuję sie ubezwłasnowolniona i czuję że już dłużej nie dam rady tak żyć

Gość smuuuuteczek
U mnie właśnie po 20 latach rozwałka.....tyle kobiet chce być ładnych,a ja właśnie wolałabym być brzydka,wtedy może nadal byłabym szczęśliwą żoną:(

Gość zojka14
nie można być szczęśliwą żoną z takim człowiekiem ......ile można rezygnować ze wszystkiego co dla nas ważne ....trzeba zacząć myśleć o sobie ....

Gość mi wlasnie sie wszystko
rozsypało,skonczylo przez to;/ Nie odzywa sie,takze ....