Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orbita

Randki internetowe...dranie

Polecane posty

Gość do Orbity
na 1 spotkaniu nie poszlam do łóżka zrobilam to neistety po 3 a wczesniej przez 3 tygodnie rozmawialismy mailowo i na gg :o

Gość joozio
jestem facetem i powiem jedno, gdybyb dziewczyna przespala sie ze mna na 1-szej randce to napewno nie chcialbym tworzyc z taka zwiazku. moglbym sie kilka razy dla sexu spotkac i tyle. po co mi taka co sie od razu puszcza. znaczy latwa albo zdesperowana, czyli obie odpadaja

Gość joozio
pytal sie ciebie bo nie chcial aby jego zdobycz dzialala na 2 fronty, to on ma byc zdobywca, nie ty

Gość Orbita
Hehe, no to mu sie nie udalo:) Nie na pierwszej randce, tylko na 2 poszlismy do lozka.

Gość kiz.88
niezła z ciebie kretynka Orbito

Gość Orbita
Powiedzial ze nie jestem latwa, aon by nie czekal miesiaca...pewnie tylko tak chcial mnie uglaskac.

Gość sdfsdf
powiedział że nie czekałby miesiąca na seks?

Gość Orbita
Kiz 88 z ciebie rowniez, nie znasz mnie.

Gość Orbita
tak, ze to nie te czasy.

Gość stonka111
\" Powiedzial ze nie jestem latwa, a on by nie czekal miesiaca...pewnie tylko tak chcial mnie uglaskac. \" Gdybyś czytała jego słowa między wierszami , wcześniej poznałabyś odpowiedź o co mu chodziło

Gość Orbita
Teraz mam jasnosc, kasuje tel do niego i koniec. Mam nadzieje ze szybko wyleci mi to z glowy.

Gość joozio
1sza randka, znaczy ze 4-5 pierwszych, jezuu orbita ty napewno skonczylas 16 lat?

Gość sdfsdf
powiedział że nie czekałby miesiąca, ale dodał że nie jestes łatwa, a Ty dalej nie mialaś żadnych wątpliwości?

Gość Orbita
Wtedy nie zaniepokoilo mnie to. Teraz juz wiem ze trzeba dluuugo czekac, bo tak poprostu jest. I tyle. Oni poprostu boja sie ze skoro idzie kobieta z nimi do lozka na 2 randce, to moze tak z kazdym, nie mysla ze sa wyjatkowi, ze zostali wybrani...Gdyby mnie naprawde nie zafacynowal, zauroczyl, to nic by nigdy nie bylo.

Gość to zależy
Orbita nie dołuj się, szkoda, ze od razu zaangazowałas sie w to uczuciowo. Nie podeszłaś do faceta z dystansem. Ja mialam to szczeście, ze poznalam faceta w necie i zaiskrzylo miedzy nami od razu. Pomimo tego, ze juz na drugiej randce uprawialismy seks, to jestesmy ze sobą caly czas (1,5 roku) i rok po zaręczynach. Zanim go poznalam to ciezko odchorowałam poprzedniego faceta, który potraktował mnie podobnie jak Twój. Nie martw się, znajdziesz odpowiedniego :)

Gość Orbita
Dzieki To zalezy, tez tak mysle ze nie ma prostych regol. W sumie moze byc tak ze sobie poprostu wypracowal jakies tam zasady, zona go zdradzala, dziewczyna tez. Ma zle zdanie o kobietach i tyle. A skoro do tej pory jest sam to tez ma problem.

Gość Brygitta po40
U mnie z obecnym stałym facetem było podobnie jak przedmówczyni. sex na 3 randce ale oboje wiedzielismy juz czego szukamy, czego chcemy i wiedziałam że będzie coś więcej. jednak gdybym mu dała na 1 randce to by o mnie nie myslał dobrze sam tak powiedział. Czasami wystarczy nawrt kilka godzin ale szczerej rozmowy i poczucie bliskości.

Gość Orbita
Juz troche mi lepiej. Bylam ku przujaciolki, wyzalilam sie, pogadalysmy i troche nastroj mi sie podniosl.

Gość Orbita
Jakie to trudne:( Mam wielka ochote wylaczyc identyfikacje, zadzwonic i mu wygarnac... Dlaczego to tak boli?????

Gość dojrzała kobieta123
Orbita mam wrażenie że to ten sam facet który mnie powiedzmy przeleciał kilka razy i zostawił. W sumie to ja go zostawiłam, ale jak mogłam inaczej skoro po 3 "razach" milczał 3 tygodnie! bo wyjechał i po 3 tygodniach sie odezwał. Wtedy to ja nie chciałam, ale myslałam że on jeszcze będzie sie starał a tu nic. Odpuscił. facet był idealny, przystojny, piekne ciało umięśnione, obrotny bogaty, miał wtedy 37 czy 38 lat, teraz pewnie 39. Może to ten sam......

Gość Orbita
Hmm cos bardziej konkretnego...? Jakas charakterystyczna cecha?

Gość Orbita
Mozliwe ze ten sam. Imie?

Gość dojrzała kobieta123
Typ urody trochę hm... meksykański, czarne włosy, własna firma, duzo wyjezdża. Imie na P.

Gość dojrzała kobieta123
jego dziecko miało właśnie około 7-8 lat wtedy był w trakcie rozwodu ale w separacji. Nie mówił jednak nic o żadnym innym związku. Mówił że szuka kobiety na resztę zycia a dopóki nie znajdzie to szuka "stałego układu"

Gość Orbita
:) No nie ten, ale mysle ze sporo takich sie po swiecie blaka... kurcze, staram sie czyms zajac ale nie idzie mi...nie spalam 2 noc...nic nie jem. Imie na R. Maniak tenisa. Szatyn. Dziwie sie, ze takim ciagle malo. Niby chca sobie ukladac zycie, mowia o samotnosci i co? I gdybym patrzac w lustro mogla powiedziec ze jestem kiepska, czy glupia...hehe. Nic z tego.

Gość Orbita
Bardzo wysoki, wiecej niz 190.

Gość kwasss
Poszłaś z obcym facetem do łóżka bez gumki? Nieroztropnie.

Gość dojrzała kobieta123
Ponieważ sex z nim był nieziemski więc zdecydowałabym sie na ten "układ" może z czasem cos więcej by wyniknęło, ale po tej jego akcji i nie odzywaniu sie 3 tygodnie zorientowałam się że nic dla niego nie znaczę i że mam go gdzieś

Gość dojrzała kobieta123
Mój nie miał 190 około 183-185 nie pamietam. W sumie to mój mnie nie oszukał, niczego nnieoiecywał ale myślałam, że nawet w takim układzie obowiązuja jakieś zasady, przez te 3 tygodnie co go nie było mógł choćby smsy pisać, dawać znak zycia a on nic. Byłam w 100% pewna że mnie olał. Bardzo sie zdziwiłam jak zadzwonił.

Gość Orbita
Czyli prawidlowosc jakas jest...ze znowu przychodza po jakim czasie jek po swoje. Tak nie roztropnie...baaardzo. Juz mi sie snilo ze jestem w ciazy, ale ze pozniej zalozyl gumke...wiec raczej unikne konsekfencji.