Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aliiissaaa

czy tylko ja tak mam?

Polecane posty

Gość aliiissaaa

jestem z chłopakiem prawie rok, ale niemal codziennie sie kłócimy i to zawsze o jakies głupoty! a to o fryzjera, a to jakis glupi nieudany zart, o to, że któreś nie zadzwoniło... itd. kocham go, ale czasami niewytrzymuje i mam ochote to skończyć, ale nie umiem, bo mi na nim zależy. i napewno nie zerwe, on tym bardziej. tak więc mam pytanie - czy są tu pary, które też non stop się kłócą, ale mimo tego są razem i się kochają?

Gość re-kontra
W końcu któreś z was tego nie wytrzyma :O

Gość bjauwq
ja i mój luby :D baran i strzelec :P chociaz częsciej ja sie kłoce a on narzeka ale i tak sie kochamy

hm ja juz moja nie ejstem ale, powiem Ci ze klotnie tez byly o byle co poprostu o glupoty...ale najwieskze o jej kolegow i bylych dla mnie potencjalnych wrogo... wiec to zakonczyla widoznie znich niemoga zrezygnowac a na mnie jej nie zalezalo...bylismy ponad 2 lata po ponad roku zaczely sie pojawiac powazniejsze klotnie wlasnie o nich...

Gość aliiissaaa
to pewnie predzej ja, bo jestem choleryczką z nerwica... :P kilka razy malo brakowalo, a bysmy sie rozstali. jednak zadne z nas tego nie wyrzucilo.

Gość aliiissaaa
znaczy on nie robi mi scen zazdrosci, troszke ostatnio sie focha o kumpla, ktory napisal i przeprosil (nie odzywalismy sie do siebie pol roku), ale nie dziwie mu sie, bo ten kumpel kiedys chcial ze mna byc :P pewnie teraz tez mimo, ze ma dziewczyne :D o bylych raczej napewno sie nie poklocimy, bo mialam jednego, z ktorym juz od daaawna nie mam zadnego kontaktu :)

moja EX tez byla nerwowa i miala w domu ojca alkoholika..koltnie o kolezkow byly bo ciagne ktos pisal oprocz tego 2 bylych z ktorymi chyba anwet sie spotykala po kryjomu.. mi zalezalo ale po co ciagnac takie cos do tego klamstwa moze dobzre sie stalo...