Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marceliona

krem ziaja masło kakaowe lekka formuła-czy faktycznie jest lżejszy od normalnej

Polecane posty

wersji?mam cere mieszana,wiec stosuje krem na noc bo cera sie swieci po nim,a naprawde mam po nim gladsza i ladniejsza cere,i zastanawialam sie nad lzejsza formula,czy jest lepsza,ale mam problem bo nie widzialam nigdzie jej

Gość juh
gdzies widzialam,chyba w naturze.nie wiem jak dziala,bo osobiscie nie uzywalam ale moja siostra miala ta normalna i potem lekka formule to mowila ze ta lekka bardzo jej cere zapychala i powrocila do tej starej,czyli tlustszej,i troche dla mnie to dziwne ze lekka byla w sumie tlustsza niz tlusta..... ale jak mialam oliwkowa ziaje to lekka byla lzejsza od tej zwykłej,ale moze to od cery zalezy

Gość grrrrrrrrr
mialam obie wersje,zapach podobal mi sie bardziej w tym normalnym kremie,bo w lekkim byl naprawde nieciekawy,moze trafilam na felerne opakowanie?ja mam cere mieszana i dla mnie oba kremy nie mialy roznicy,tylko w zapachu

mam mieszane uczucia co do tego kremu.dostalam go w prezencie,sama nie kupilabym go bo balam sie zapachu,bo co za slodkie nie zawsze jest fajne.no ale zapach w miare nie nachalny.moja cera jest raczej tlusta wiec z obawa go uzylam(na noc),i uzywam od jakiegos czasu,raz zapycha,raz zasusza wypryski wiec nie wiem jakie naprawde jest jego dzialanie.co do kolorytu to moze policzki mam takie ladniejsze(bo tam smaruje mocniej),reszta cery taka jak zwykle.sama nie wiem co o nim myslec,moze kiedys kupie lekka formule,ale jak skoncze te pudelko to narazie dziekuje bo jestem prawie przy koncu i juz mnie ta czekoladka troszke mdli ;)

aha,i wydaje mi sie ze do cery suchej i normalnej bylby naprawde ok,zreszta takie chyba tez jest jego przeznaczenie.

Gość baa ja to juz mam z 20 nickow
ja mam cere tlusta i nie wiem jakim cudem ten tłusty krem ją matowi

Gość uzywałam
używałam tej normalnej formuły i powiem wam, że jak sie posmarowalam przed opalaniem to po 1 godz. super mnie opalilo :)