Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopciuch

czuję się jak kopciuch...

Polecane posty

Gość kopciuch

Dziewczyny, poradźcie mi, co mam zrobić... Może problem wyda się Wam wydumany, ale mnie to męczy i źle się z tym czuję. Jestem w ciąży (póki co niewidocznej) i zależy mi na tym, żeby chłopak okazywał mi dużo uczucia. Tak zresztą jest, ale wiem, że podobaja mu sie inne dziewczyny... Ja jestem teraz jakaś przygaszona, mam nieładne paznokcie (zaczęły mi się łamać i rozdwajać), nijaką fryzurę i odrosty, których nie mogę na razie ufarbować. W szafie mam ciuchy sprzed dwóch i więcej lat i nie stać mnie na nowe, bo niedawno straciłam pracę, skończyły mi się pieniądze, zresztą mam ostatnio ważniejsze wydatki. Tęsknię za czasami, kiedy potrafiłam wyglądać naprawdę dobrze, mój chłopak nie mógł ode mnie rąk oderwać :P Teraz, nawet jeśli zrobię sobie ładny makijaż, ułożę jakoś tam włosy, i tak jestem bledziutka, jakaś taka zgaszona... Chciałabym wiedzieć, że mój chłopak nie myśli o innych, że ja nadal mu się podobam, ale sama widzę w lustrze jakąś gorszą kopię siebie. On mi pokazuje jakieś fotki swoich ślicznych kuzynek, ostatnio śniła mu się moja najlepsza przyjaciółka... :( Wiem, że mnie kocha, ale chciałabym czuć się znów atrakcyjna dla niego... Czy Wy też miałyście takie poczucie w ciąży? Jak reagowali Wasi partnerzy? A może macie jakieś sposoby, żeby wyglądać świeżo i ładnie? Proszę Was o pomoc...

Gość wspolczuje chlopaka
i tobie - problemow :P

Gość to jak widac łączy
was głębokie uczucie :classic_cool: a pomyslałaś co będzie po porodzie ? Rozciągnięta skóra , celullit wieczne zmęczenie a twój partner życiowy bedzie wzdychał do slodkiej i niezmęczonej kuzynki , po ile wy macie lat ?

Gość po pierwsze
troche chamsko z jego strony - ze mówi tobie i pokazuje a jestes w ciąży..dla mnie to cham. ja czasem tez miałam dołek- odrosty itp a laski wiadomo- chodzą jak lamy i się prężą..nawet jak widzą was za rękę..nic nie poradzisz jesli on sie lubi oglądac to bedzie to robić..mam nadzieje ze podły nastroj minie po wizycie u fryzjera a o ciuchy sie nie mart i tak w niczym nowym za długo bys nie pochodziła. radze powiedziec mu wprost.: słuchaj jestem z tobą w ciąży i nie pokazuj mi kuzynek bo nie wiadomo jak one bedą wyglądały w takim stanie! jesli ci sie nie podobam to mozesz sobie wyjsc i nie wracać! jak kocha to oprzytomnieje! bo ciąża to nie wyrok a babka w niej to kuźwa nie kopciuch!!!