Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

princessaa

co myslicie o tym pierwszym tancu??

Polecane posty

Gość przekombinowane
:O

Śliczna piosenka :) Układ również, można skorzystać z pomysłu :) Tytuł piosenki \"Hijo de la luna\" a wykonuje ją Loona :) Pozdrawiam :)

Gość Marta S.
Jak dla mnie to pan mlody okropnie tanczyl, a ona wygibasy za bardzo robila, piosenka fajna. Mi sie strasznie podoba ten uklad: http://uk.youtube.com/watch?v=Zo27tNO3omo Od razu widac, ze ta para ma fantazje i ze ze soba wspolpracuje, a nie tylko taki jednostronny uklad taneczny. Zmienilabym tylko niektore kroki jak jedna piosenka przechodzi w druga, ale poza tym super!

Gość Marta S.
Ha ha Ten sam wstawilysmy. No to niedlugo cala Polska bedzie tanczyc do "Once upon in december":)

Gość anka1-1
boskie:D:)

Nie przesadzajcie :) Jedni lubią takie \"wygibasy\" i dobrze się w tym czują, inni wolą \"z nóżki na nóżkę\". A jeszcze inni będą woleli coś znacznie bardziej rytmicznego i skocznego :) Dowolność układów tanecznych i piosenek/melodii do nich zależy od wyobraźni, chęci i umiejętności Młodej Pary. Nawet jeśli nie wychodzi to w 100% profesjonalnie, to jest to ICH najszczęśliwszy moment tego wieczoru i powinniśmy to uszanować :) Przecież to nie jest konkurs tańca, prawda? Jeśli dobrze się czuli w tym, co robią, należy im tylko pogratulować odwagi - inność zawsze podlega surowej (i pogardliwej) krytyce. Postawmy się na ich miejscu: żadna z nas nie chciałaby być krytykowana za wybór pierwszego tańca i samego wykonania go. Czy warto rezygnować z marzeń tylko dlatego, żeby nie za bardzo wyjść przed szereg? Pozdrawiam cieplutko :)

Gość s321
Naoglądali się tańców z gwiazdami, żenada i wiocha:O:O:O

Widać, że dziewczyna ma do czynienia z tańcem. Niektórzy na tym forum wymądrzają się typu tak nie powinno się tańczyć itd. guzik prawda każdy tańczy to, w czym najlepiej się czuje. A moje zdanie jest jak najbardziej pozytywne przynajmniej urozmaicone a nie nuuuudyyy i typowe pioseneczki moim zdaniem super

jasne ze trzeba sie w tym tańcu \"czuć\" ale takie warjacje można pokazać przez całe wesele;/ nie koniecznie musi byc to 1 taniec;/ ale kazdy ma inne zdanie róbmy jak uważamy a tu wypowiadajmy swoje opinie tak jak prosila autorka topiku;)

ale ja tlyko prosze o opinie o pierwszej czesci tego tanca :-) do piosenki loony. te wygibasy pozniej to juz nie moja bajka:)

Gość Julita Megatron 2001
moim skromnym zdaniem laska wygina sie jak meduza, a kolega ledwo za nia nadaza. jesli pierwszy taniec ma byc metaforycznie wejsciem w nowe role, to ja dla tej pary szans na zgode nie widze :P to troche tak, jakby dziewczyna jechala cadillakiem, a faceta przyczepila w roli puszek do tylnego zdarzaka :O slowem- jestem na nie. niestety

no na szczescie my tanczymy razem juz od dawna wiec moj partner napewno nie bedzie taki sztywny jak ten na filmie:) i z pewnoscia bedzie sie to prezentowac lepiej:) ale i tak to bardzo zmienimy . dzieki z aopinie wzystkim :-)

Gość zolwikk
mi sie baaardzo podoba. mozna w szybkim rytmie poleciec z tymo bracanym walcem wyjdzie super.i ta twoja kieca cos ja wkleila w topicu bedzie ladie sie prezentowac w takim tancu bo jest zwiewna. ale druga czesc .....o boze:/ :)