Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LINA 26

HOTELIK BILCZA

Polecane posty

Gość LINA 26

Mam pytanko czy ktoś miał wesele w Hotliku Bilcza, albo był tam jako gość? Bardzo prosze o opinie. Czy jedzenie było dobre, jak z obsługą?

Gość ewelina i mateusz
Sala Śliczna, czysta nowe oświetlenie żyrandole Jedzenie bardzo dobre i duzo Placki dobre Ogólnie super bardzo polecamy

Gość Alek564558458454
Witam, Ma ktoś aktualne opinie na temat Hoteliku Bilcza i wesel tam organizowanych? Czy warto zamawiać Chłopskie jadło?

Gość gość
opłaca się, jedzenia na wiejskim nie do przejedzenia i bardzo smaczne ;-)

Gość gość
Witam.Zwracam się do tych którzy mieli przyjęcie weselne w Hoteliku Bilcza. Właśnie za 3 tygodnie będę przeżywać takie wydarzenie.Powiedzcie jak się spisali właściciele.Zaprezentowali jakiś standard kulturalny czy może do wszystkiego się mieszali?Jak potraktowali dwie nieobecne pary? Trzeba było zapłacić?Jak był nakryty stół profesjonalnie bankietowo ,czy może wieśniacko?Jak było ze sprzątaniem pozostałości i rozliczeniem? Czy nie było jakichś zaskakujących praktyk?Właściwie słyszałam od mieszkańców tyle rozbieżnych opinii ,że nie wiem co myśleć. Proszę Was bardzo o wypowiedzi we wspomnianych kwestiach.

Gość kaasia  1980
proszę o recenzję wesela w tym hotelu - lady21@go2.pl

Gość gość
to zawsze tak jest no przecie to wiadomo no :) www.youtube.com/watch?v=hTVVMwrJ-rk

Gość gość
Pełny profesjonalizm.wlasciciel miły konkretny.sala czyst.ladne dekoracje.obsluga bez zarzutu.gorace Dania dobre,ciasta bardzo dobre.zakaski...myśleliśmy że będą lepsze.w sumie wesele udane,goscie zadowoleni.polecam