Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazjaaa

Czy to normalne??

Polecane posty

Gość Anastazjaaa

Glupia sprawa w sumie... Wygląda to taaak.. Wczoraj bylma pelna rodości, obklejona jego usmiechami wsyztsko bylo piekne sloneczne i bylam anprawde szczesliwaaa.. a dzis jestem juz jakas przygnebiona smutna i szukam dziury w calym.. Czemu tak musi byc ? Czemu nie moge cieszyc sie tym co mam ? : (

Gość to proste....
hormony ci szaleją dziecko - wszystko na ten temat!

Gość sebastian 5144
wrzuć na looz. Nie przejmuj sie tym. I nieszukaj nie widmo czego w tym bo bedzie tak jak ze mna i moja ex. zostawila mnie bo stwierdzila ze ją nudze. A teraz lata za mna blaga zebym do niej wrocil. Tak wiec przespij sie z tym i daj swojemu faceto to czego chce:) najlepiej uprzyjemniaj mu kazdka chwile;)

Gość Anastazjaaa
Sebek 5144 ;P taaa dzieki za zyczliwość wyrozumialość i rade. Ale zcasmai ciezko mi ze sobą wytrzymac.. I sama nie wiem czy to spowodowane zblizajacymi sie zmianami w moim zyciuu czy poprostu jak napisali wyzej " hormony" P.S. tylko bez "dzieci" prosze ;P

moja laska mila bardzo podobnie, nawet mowila ze ze to pzrez hormony od tabletek naty...i tez ze ja nudze wiec po po ok2,5 roku sie skonczylo..dziwne miala te humory i nie okazywala uczuc...