Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desagrrr

body dla chlopca??

Polecane posty

Gość babay
?ale o co chodzi????

Gość kuchcikowo
niewyobrazam sobie zycia bez bodow a tez mam synka :P nic lepszego chyba nie mogli wymyslec

Gość dziękuję bogu za człowieka
który wynalazł body!!!!!!!!! Najlepsza rzecz pod słońcem dla dzieci....

Gość desagrrr
mial byc nowy temat ale cos mi szybko stronka uciekla:) chcialam spytac jak dlugo tzn.do ktorego roku zycia zakladacie swoim dzieciom body? moj synek ma 2,5 roku i jeszcze na noc choc czesto i na dzien-zakladam mu body.To jest moje pierwsze dziecko i sie zastanawiam jak z tym jest u innych:)

dlaczego??? przeciez odrazu obszczy albo obesra i wszytko trzeba zmieniac:O a gora przeciez czysta...

Gość dziękuję bogu za człowieka
ja będę używać dopóki moje dziecko będzie się mieścić i będę znajdować takie rozmiary. Im dłużej tym bardziej będę sie cieszyć. Szczególnie zimą :)

Gość desagrrr
ale sie rozkrecil temat:) body super i nie mam NIC przeci nim tylko sie zastanawiam jak dlugo jeszcze ubierac synka w nie? maly juz wola siku wiec mysle,ze w koszulce samej odbywaloby sie to duzo szybciej:)

Gość desagrrr
no to widze,ze myslimy podobnie:) na zime super sprawa:)

obszczy i obsra?:-ocoż..... :) w kazdym bądź razie... no chyba kazdy zakłąda pieluche w sumie..... a moze sie myle... co do pytania autorki, nie widze w tym nic dziwnego, tym bardziej zimą poniewaz body nie wyslizgnie sie ze spodenek i dziecko nie ma gołych plecków. A w tym wieku dzieci sie wiercą niesamowicie:) Body to bardzo dobry wynalazek, takze dla chłopczyka - pod warunkiem ze mu nie zakładasz różowego z kucykiem ponny;);)

Zakładałam małemu body do czasu gdy nosił pampersa czyli trochę ponad 2 lata. Odkąd sika do nocnika nie zakładam ze względu na wygodę i szybsze rozebranie dziecka.