Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dadsadas

jaka to jest słowiańska uroda??

Polecane posty

zaciekawil mnie wasz temat... mam niebieskie oczy, ciemnoblond wlosy, wlascciwie srednioblond ze zlotym polyskiem, oprawa oczu taka normalna i wszystko by wskazywalo na to ze to typ slowiankski tylko wszystko miesza moja skora, ktora nigdy nie byla jasna, cale zycie takia prawie sniada. i to mnie myli... jest jakis konkretny typ na taki wyglad? prosze o odp;)

http://fotogalerie.pl/fotka/2533721122713548034,petrus,SLOWIANKA.htm http://blackrose.blogi.pl/archive/2005-4,,page,3 tak wygladaja typowe slowianki. nie zadne tam pierdolone male noski i inne chujowizny wyciagniete rodem z jakiegos kanonu. prawdziwa slowianka ma lekko owalna, nieco zaokraglona twarz...taka jakby lekko podluzna ale pelna, bez wystajacych kosci policzkowych itp. ma nieduze usta, male i gleboko osadzone zielone, szare, lub szaro-zielono-niebieskie lub szaro zielone oczy. wlosy albo sredni/ciemny popielaty blond lub jasny braz(np panie z linkow). cere maja jasna, czasem pokryta piegami, latwoopalajaca sie na lato. slowianki maja lekko wydatne, proste nosy. sa z reguly niskie(150-160cm). tak wygladaja typowe slowianskie kobiety a te dwie dziewczyny z linkow sa ich idealnym odzwierciedleniem:) male, zadarte kinole to cecha niemiecka. jasne blond wlosy to tez cecha niemiecka badz skandynawska. niebieskie oczy to cecha skandynawow.

Gość quetinda
co wy, co wy? Włosy ciemne... Zielone oczy. Nie wiem, skąd wam się wzięły te blond...

Gość Malyyynka
No ja jestem jasną blondynką, długie włosy, bladziutka ,błekitne oczy + bd ciemna oprawa oczu, bd. wysoka i szczupła. Jestem modelką i sporo podróżuję. Np. ostatnio Kobieta z Londynu stwierdziła, że jestem ze Szkocji, Norwiegi albo coś takiego hehe ale ludzie mówią też,że słowianka, a spotkałam się nawet ze stwierdzeniem Czeszka ;)

Gość siemasiemasiema
Mnie ostatnio moja Pani od polskiego powiedziała ,ze mam słowiańską urodę :) ..Jestem blondynka..jasną oczy mam szaro-zielone ,jasna karnacja, całkiem wysoka .. szczupła w talii ,spory bius:D , troche szerokie biodra : )