Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dadsadas

jaka to jest słowiańska uroda??

Polecane posty

Gość no a chyba
rafaeLLoLLO to masz pecha :) viosenka takie z rozowym ryjkiem to są ino dziołchy ze wsi "tytytyty" taka jest :)

Gość chodzi też o rysy twarzy
rafaeLLoLLO- i tu sie myslsiz, niemcy to germanie , germanie i słowianie nei maja takiej samej urody , spójrz na skandynawów , np typowy szwed nie wyglada jak Polak , "jasny" to pojecie dosc wzgledne ,

nie bo wiesz mam kolezanke z bardzo jasną nawet mozna powiedziec taka rozowawą skórą i baaardzo jasnymi wlosami i ma bardzo jasną oprawę oczu ale pewnie ze są blondynki z ciemną nie widze w tym nic dziwnego:)

Gość oto typowa uroda słowiańska
wszystkich rodowitych północnoeuropejczyków(tubylców) łączą-jasne oczy,jasno-różowa skóra,jasne włosy,dzieciecy typ urody-w przypadku kobiet:)

oto typowa uroda słowiańska- opisujesz germanó a nie słowianów - boshe głupota na forum kwitnie

Gość no a chyba
viosenka ale widzisz niektórym poprostu zazdrosc dupe zżera :) a ze sie wystraszyła mnie to podkuliła ogon i uciekła skomląc przy okazji:D

pewnie sama ma jasną oprawę oka i nie dopuszcza do siebie mysli ze inna blondynka moze miec ciemną :P

Gość no a chyba
:P

Gość no a chyba
w koncu wrze debata na temat najładniejszego typu urody :D a nie ciągle hiszpanie... włosi... hiszpanie.... włosi 😴 az do zesrania :O

Gość pammpperss
ojtam ja juz nie wiem jak sie slowian opali to bedzie mial oliwkowa karnacje a jak nie to nie i koniec 🖐️

Gość pammpperss
no nie powiedzialym ze slowianska uroda jest najladniejsa XDD

Gość pammpperss
chociez...... CO SIE KOMU PODOBA 🖐️

Gość dadsadas
to ja autorka, juz jestem i jesli delikatne, okrągłe rysy twarzy to by sie zgadzało:) i mimo, ze jestem blondynką mam czarne rzesy i czarne, grube brwi. moze dlatego, ze moi rodzice sa ciemni?? ale jakas dziewczyna miała racje piszac, ze nie doceniamy słowiańsiej urody - ja bym o sobie tak nigdy nie powiedziała; bo nie mam całej twarzy w piegach, nie chodze w warkoczu...:D

Gość buahahahhahahaha
taa pelne biodra i duze cyce to murzynki mają

Gość dadsadas
chodzi też o rysy twarzy oto typowa uroda słowiańska- pajaca se kup w Tesco na wyprzedazy, słowanie sa jasni ale nie maja jasnego barbie blondu i niebeismich oczy , raczej oczy szaro- zielone albo szaro-niebieskie , włosy ciemny blond albo szatyni, cara jasna ale nei blada , delikatne rysy twarzy, ładne kosci polczkowa , pełen biodra i duze cyce opisałaś mnie:)

Gość czyli na modlki sie nie nadaja

Gość oto typowa uroda słowiańska
chodzi też o rysy twarzy -nie chce sie spierac z tobą dyletancie

Gość 1as1
jasne wlosy i ciemne brwi - smiesznie to musi wygladac , jednak nie ma to jak ciemne wloski:) ja mam takie :) pozdrooo

oto typowa uroda słowiańska- nie che ci sie spierac bo nie ma sz arguemntów :)

Gość dadsadas
1as1 - a właśnie bardzo fajnie to wyglada:) czasami ludzie mnie zatrzymuja i krzyczą 'ale ty masz piekne brwi! jak malowane! i jakie śliczne złote włosy!':D

Gość diii diiii
a moja koleznke nazywali mambo czy bambo jak sie przefarbowala na blond a jest brunetką i ma ciemne brwi:D wkoncu sie znow przefarbowala na brąz :D

Gość no a chyba
1as1 moze i smiesznie ale ja sie ciesze ze tak wygladam a nie mam włąsnie np ciemnych włosów i małpich brwi tylko tak jakbym zapewne chciała jakbym tak nie wyglądała i nie wygladam pospolicie dlatego sie facetom podobam :) a propo grubych brwi to znam jedną anomalie urodową blond włosy i czarne grube brwi :O i to naturalnie...

Gość wolna wola rush
to ja znam ciemną, naturalną blondynę z grubymi, brązowymi brwiami...slicznie to wyglada, wiec zalezy co do kogo

Gość Dftdr
Czy można w ogóle mówić o jakiś typach urody, wszak teraz jesteśma tak wymieszani...

Gość a jaka to uroda
a jaka to uroda????? jasna cera, wrecz biala, rudawe wlosy, piegow duzo. Jaki to typ urody??

Gość Sgt Slick
Natalia Vodianova to typowy słowiański typ urody. :)

hmmm... ja mam czysto słowiańską uodę: Miodowo-złot czyli pszeniczne włosy trochę kręcone trochę falowane wieeelkie ciemnoniebieskie kryształwe oczy jasna cera delikatna jak kwiaty i czasem rumiana wystjące kości policzkowe i okrągła buzia do tego mam ogrmne poczucie humoru i ciągle się śmiejęi jestem miła ^^ pozdrawiam :***

Gość ja ci powiem
Słowaiańska uroda = uroda prosta , dziewuszki ze wsi , chłopki :)

Gość taa niedobra pupa
Mila Jovovich ma słowiańską urodę...