Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie takuch rzeczy

Duch ?????

Polecane posty

Witajcie... Chcialabym podzielić się z Wami pewną historią. Otoż niegdyś spotkałam sie z koleżankami ze szkoły w pubie. Nie wiem jak ale zeszłyśmy na temat duchów i wtedy moja kolezanka opowiedziala nam tą historie: Jej wujek i ciocia mieszkali sami w duzym domu...zawsze panował w nim porzadek. Gdy pewnego wieczoru kładli się spac jak zwykle ustawili buty przy swoich łóżkach. Wujek wstał w nocy aby zejść do kuchni i się cvzegoś napiś lecz butów przy łóżku nie było....Zaświecil światło na korytarzu i dostrzegł je na środku holu. Przed schodami zobaczyl czarną postac ktora powiedziala do niego kilkakrotnie "chodź powieś się" , później zaczeła to wykrzykiwać a on jak w transie szedł za nia...gdy postac była juz na dole żona owego wujka złapała go za ramie i zaciagneła do pokoju. Ta opowieść mnie przerazila...o tym było dość głośno. Ten mężczyzna ponoć był w wielkim szoku jak to opowiadal...osobiście wierze w to. Wierze w takie rzeczy...Moja koleżanka mówiac to rozpłakała sie :( a WY co o tym myślicie ?? Znam jeszcze kilka podobnych historii ktore przydarzyły sie ludziom...

On nie pije...to bardzo porządny człowiek .

Gość karelkanka
ja wierzę, rózne rzeczy się zdarzają gdy byłam mała, po smierci przychodził do nas dziadek tzn ktoś w nocy pukał a gdy rodzice otwierali to nikogo nie było dowiedziałam się przez przypadek, bo nie chcieli nic mi i siostrze mówić bysmy się nie bały...

Tak samo ja...wierze w takie rzeczy. W pokoju brata mojej najlepszej przyjaciółi w nocy same sie przestawialy meble...poprostu wielkie masywne meble bez szelestu nagle znajdowwały sie na środku pokoju....wyświęcił swoj pokój i wszystko wrócilo do normy..

Uwielbiam opowieści o duchach... Ja mieszkam w okolicy Izbicy..tam jest dom ktory zostal postawiony na starym cmentarzu...Świete obrazy w oknach...sasiedzi ponoć w nocy słysza płacz dzieci. A gdzy jeden ksiadz tam poszedł aby wypedzić te dusze na druga strone to okna zaczeły sie same zamykac i otwierać...drzwi tak samo...tam jest niebezpiecznie...współczuje tym sasiadom

Gość milioonnerrka
byłam też kiedyś w budynku starej boźnicy przerobionej na hotelik, podobno było słychać głosy, na szczęście tylko jedną noc tam spałam i nic nie słyszałam...ale cholernie się bałam

Gość ineeeeeessssssssssssssssssssss
Ja osobiście spotkałam ducha...W domu mojej babci. Mieszka ona sama w duzym domu z dziadkiem . I w jednym duzym pokoju i na korytzu w nocy chodzi mojej babci stryjek...widziałam go raz..poźniej widziała go moja ciocia...jedna i druga. Zawsze ubrany jest tak jak został pochowany. Moja ciocia mówiła ze ile razy tam śpi to tyle razy on próbuje ściagnąć z niej kołdrę... Moja babcia w nocy słyszy jak ktos chodzi po korytarzu , przerażające....

Gość upppppppppppppppppppppp
upppppppppppppppppppppp

Gość puk puk kto tam
Brrrrrrrrr ciarki mnie przeszły

Gość duisfhdkjsf
no faktycznie to domostwo w Izbicy jest przerażające...najgorsze te obrazy w oknach...

Ja nie wiem jak Ci sąsiedzi nie boja się tam mieszkać...pozatym tego domu nawet nikt nie chce zburzyć...nie jest nawet na sprzedarz...poprostu nikt go nie chce i wcale sie nie dziwie...mieszkac w jednym domu z duchami...trzeba miec stalowe nerwy i nieprzecietną psychikę chyba

nie ma to jak opowieści z cyklu \" znajomy znajomego siostry brata znajomego mieszkał w dużym domu...\" ale ok ok bo w nocy mnie duchy nawiedzą:o

Zna ktoś jeszcze jakies historie ???

Gość niech was pies
i po chuja to czytała, noc z głowy

Wiem ze topik o tym tytule korci :D

Jak ja lubie takie tematy :D Osobiście ducha nie widziałam co najwyżej zdarza mi się czuć czyjąś obectnoś lub zimny dotyk na skórze, ale za to mój brat chyba widział. Jak miał jeszcze niecałe 3 lata. Siedzieliśmy wtedy u babci i mój brat bawił się przy schodach prowadzących na najwyższe piętro. Nagle wstał i przerażony przybiegł do mamy. Usiadł jej na kolanach i patrzył na te schody wystraszonym wzrokiem. Jak mama sie pytała co sie stało to nie chciał nic mówić. Jak następnym razem byliśmy u babci znowu było to samo, ale tym razem powiedział, że na schodach jest jakiś pan. Widywał tego pana za każdym razem jak byliśmy u babci i już przestał się go bać. Nawet machał mu na pożegnanie jak wychodziliśmy. Pewmego razu jak wszyscy łącznie z babcią gdzieś pojechaliśmy brat pokazywał, że pan jest z nami w samochodzie (normalnie zawsze był tylko w domu). W pewnym momencie zrobił mu papa i od tej pory już go nie widywał

:) szczerze mówiąc takie rzeczy mnie nie ruszają... U mnie czasem w nocy skrzypią schody na strych(mieszkam w domku jednorodz.)Kiedyś w nocy \"ktoś\" wchodził i schodził po tych schodach-wkurzyła sie wstałam z łózka otworzyłam drzwi na strych a tam nikogo nie ma ale schody się uginały po koleji jak by ktos po nich wchodził byłam tak śpiąca ze poszłam spac:P innym razem byłam sama w domu (rodzice byli na wakacjach) no i wróciłam od koleżanki otwieram drzwi a tam wanna z napuszczoną wodą (woda nie lała sie z kranu) a w kuchni w czajniku wrzątek-nie wiem jak to sie stało

Gość zjawa vel upiór
buuu boję sie:P a do nocy niedaleko......zjawy wychodzą powoli z ukrycia

Ja zawsze ogladam na zone reality "nawiedzone domy"....albo "nawiedzone miejsca" to naprawde jest straszne

Gość ja tez tak chce
jeju zazdroszcze!! serio tez bym sie chciala czegos napalic i widziec takie rzeczy!!! podajcie mi adres waszego dilera ja tez tak chce :)

Gość Katarzyna Pochwa
znowu wymysliłaś historię prowokacja głupia pizdko

Gość miły ktoś..
ja tez tak chce jeju zazdroszcze!! serio tez bym sie chciala czegos napalic i widziec takie rzeczy!!! podajcie mi adres waszego dilera ja tez tak chce zapal sobie herbatę earl grey :P zobaczysz jaka będzie fajna jazda :D