Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylemat mam kochane

Nauka samodzielnego spania a smoczek i karmienie piersia

Polecane posty

Gość dylemat mam kochane

Niewiem od czego zaczac,bo jedno wyklucza drugie,niewiem czy najpierw odrzucic smoka,czy najpierw piers?? Coreczka ma 10miesiecy,w ksiazce pisze ,zeby juz nie dokarmiac w nocy,ze dziecko do zayspiania kojazy mnie i cycek,ze smoczka tez nie wolno bo wtedy bedzie wstawac po smoczek,od czego zaczac??? Mysle,ze najpierw odrzuce smoka,po trzech dniach wprowadze mleko modyfikowane,a jak juz igarne to i to ,to wprowadze metode usypiania 2 3 5 minut ,dobrze mysle ,czy nie????

Gość cudowna123
Cyba za male te teoje dziecko na odstawienie od tego co najbardziej lubi.

Gość dylemat mam kochane
Wlasnie zap0omnialam wyjasnic calej sprawy,mala zasypia mi na rekach ,przyzwyczailam ja do tego ,a budzi sie nawet co 1 godzine,teraz w ogole to musze chodzic z nia czasem 1 godz po pokoju zeby zasnela,niestety niemam na to juz sil,a i tak za chwile sie rozbudza,wiec metoda jak najbardziej konieczna,tylko niewiem od czego pierwszego zaczac+ü.Ö

Gość ollkla
oj żeby to było takie proste..... moja mała ma 8,5 m jest bez smoczka od miesiaca oduczona :) narazie karmie jak zasypia i planuję tak do ok 11m potem oducze od piersi ale nie metodą 2-3-5 tylko mężem on będzie ją usypiał :D na samodzielne zasypianie ma jeszcze czas

Gość bardzo mnie to ciekawi
ollkal a jak bedzie niby twoj maz usypial dziecko???