Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cukierkowa_Angel

Shemale_Angel_

Polecane posty

Gość Cukierkowa_Angel

Witam, jeśli chciałbyś spróbować czegoś innego niż dotychczas to dobrze trafiłeś. Nie wstydź się swoich pragnień u mnie zrealizujesz każde marzenie, w miłej atmosferze, w moim luksusowym, przytulnym apartamencie. NIE JEST TO AGENCJA ANI ŻADNA PRYWATKA jest to moje PRYWATNE OGŁOSZENIE i będziemy tylko we dwoje!!! Zapewniam 100% dyskrecji. Jestem kobietą inną niż wszystkie przekonaj się sam. Oto kilka słów o mnie: Shemale (kobieta z penisem), długie, ciemne włosy;) błękitne oczka, sexowny głosik, słodka bużka, penis 16cm, biuścik B, zawsze opalone, aksamitne ciałko, ubrane w sexowną bieliznę i pończoszki. Szukam sponsora lub sponsorów, godzinka kosztuje 500zł. Posiadam swoje mieszkanko. W cenę wliczona jest full opcja, czyli seks oralny i analny. Mogę być Twoją suką lub ostrą Panią i zeszmacić Cię jak zdzirę, wszystko zależy od Ciebie. Gwarantuję gorące i namiętne chwile w moim towarzystwie. Możliwe są wyjazdy po wcześniejszym uzgodnieniu. Pozdrawiam i Czekam na Ciebie... 513-41-33-41 Wiek 19 Numer Telefonu +48 513-41-33-41 Wzrost cm. 180 Wielkość członka 16cm Waga ciała 60kg Biust B

Gość wwwwwwwwwww
ale topic :P

Gość Kocham Chocolate
przedłurzacz orgazmów czemu myślisz że ją zjadą?Ja tez jestem shemale....:P i sie nie wstydzę....