Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszę zapytać

CZY BYŚCIE TAK ZROBIŁY??????????

Polecane posty

Gość muszę zapytać

Nie macie w ogóle pieniędzy...nie pracujecie ,uczycie się. Macie pierscionek wart ok. 1 500 zł. Sprzedałybyście go? Dostałam Go 1,5 roku temu od swojego wtedy faceta. Teraz musze coś zrobić...moi rodzice nie mają równiez pieniędzy. Firma w której pracował mój tata zbankrutowała...:( Mama zarabia 600zł;/ Porażka straszna.Az mi sie płakać chce. A wiem że chociaż tak mogłabym im pomóc!!! Wiem ,ze moze nie powinnam sprzedawac tego pierscionka. Ale on nie chcial go z powrotem przyjąć. Boże co robić?:(:( Jak pomóc rodzicom???????

Gość pppatka
sprzedaj, po co Ci taka pamiątka?

Gość malutka22222
sprzedaj

Gość muszę zapytać
Takze myslicie ,że sprzedać?

Gość muszę zapytać
a ile w lombardzie wezmą? Grosze pewnie, nawet jak moj pierscionek ma certyfikat autentycznosci...

Za pierścionek wyceniony na 1,5 tys dostaniesz jakieś śmieszne pieniądze.Złoto lichwiarze skupują po cenie złomu a za kamienie tez niewiele płacą. Gadam z autopsji.Byłam w podobnej sytuacji, trzymałam pierścionek wyceniony na znacznie większą sumę, na tzw. czarną godzinę.Kiedy usłyszałąm ile mogę za niego dostać ogarnął mnie pusty śmiech.... i nie sprzedałam.... Powodzenia

Gość muszę zapytać
czyli ile dostałaś? Ja pewnie z 1 500zł dostałabym jakieś 300 zł