Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nk 123

i znów ta nasza klasa. dalam się wkręcić

Polecane posty

Gość nk 123

zerwalam z facetem parę dni temu a on wyslal mi zaproszenie na nk. odpisalam co tam slychać? on na to ze ok i pyta co tam u mnie. napisalam to i owo, jak tam w pracy, ze mam egzaminy, ze chora jestem, ze impreza jedna powazna sie szykuje. odpisal cos o tej imprezie. caly komentarz. mysle sobie, czego sie w sumie spodziewalam. patrze: przyjmuje po kolei do swoich znajomych wszystkie byle. nie chce byc w gronie tych bylych. usunelam go ze znajomych. ale ja jestem glupia !!! po co mi takie pseudorozmowy przez nk. chcialam wiedzieć co slychać. ale wyglupilam się tylko

Gość asdsadsadsa
Dziecko z ciebie jest i tyle. To tylko portal. Usunęłaś go z listy znajomych. O rany ! Mam nadzieję, że się facet nie załamie. Ty też jesteś byłą jego, więc co w tym złego, że inne ma też w znajomych na nk ? Głupia jesteś.

Gość nk 123
on teraz dopiero zalozyl konto. i systematycznie pojawiaja sie na nim wszystkie byle. zrozumcie ... ze mna byl najdluzej ... ja wiem ze on sie tym nie wzruszy. ale usunelam, bo ja sie zdenerwowalam. jeszcze emocje nie opadly

Gość asdsadsadsa
No i w związku z tym, że najdłużej to co ?! To ma mieć tylko ciebie w znajomych ? Ile masz lat ? 15 ? Ciągle o nim myślisz, ale to nie znaczy, że on ma też o tobie myśleć ciągle i tylko o tobie. Rozeszliście się i kropka. Zazdrość chowaj dla siebie, poza tym, to jego eks mogą wysyłać do niego zaproszenia a nie na odwrót, więc dlaczego miałby ciebie tylko mieć w swoich znajomych a innych nie. Zastanów się nad tym.