Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek z.

kto zerwal a potem szukal kontaktu z bylymi?

Polecane posty

Gość tomek z.

zerwalem z dziewczyna. teraz mija miesiac a ja czuje, ze musze z nia porozmawiac. o tym co sie stalo. o tym co poszlo zle. jest sens? ktos tak zrobil? czy byli - porzuceni zgodzili sie na rozmowe?

Gość oszukana kobieta
powiadają że dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi.. A ja głupia weszłam wielokrotnie i co mi z tego teraz, zdradził mnie wkońcu i mam nadzieje że to przesądzi o naszym rozstaniu na zawsze.

Gość tomek z.
nie chcę się z nią godzić. chcę porozmawiać, co bylo dobre i zle. muszę

Gość płaszczyk
To już nie ma sensu , a zresztą po co c i to ?

Gość ewelinay24
tomek ty daj jej juz swity spokoj, a pomyslales co ona teraz czuje jesli naprawde cie kochala, nie drecz jej, niech ona ulozy sobie zycie, a ty w nim juz nie powinienes uczestniczyc jesli ja skrzywdziles, bo wyrzadzisz jej wielka krzywde

Gość ewelinay24
no chyba ze jestes egoistka i to ty chcesz sie poczuc lepiej...z wlasnego dosiwadczenia ci powiem ze ja bardzo skrzywdzisz jezeli bedziesz chcial z nia jeszcze utrzymywac kontakt

Chcesz sie tylko usprawiedliwić w jej oczach - tylko po co? Nie ma usprawiedliwienia na "brak miłości" czy "brak uczucia". A jeśli uważasz, że zachowałeś się jak skończony fiut podczas zerwania, to napisz jej maila przepraszającego, choć i tak niczego to nie zmieni poza Twoim sampoczuciem.

Gość tomek z.
nie ... po prostu chcę zeby nakrzyczala, nawrzucala, zebym zrozumial

Gość ewelinay24
a co ty chcesz zrozumiec???? chcesz aby cierpiala???

Gość tomek z.
bo wiem ze robilem zle. chce ja zobaczyc. przeprosic.

Gość oszukana kobieta
daj jej spokój! jeżeli Cie kochała to bardzo cierpiała żeby w końcu dojść do siebie.. a Ty chcesz po prostu rozdrapać starą ranę. NIE WARTO!!!

Gość płaszczyk
a co Ty jakiś masochista jesteś ? potrzebny jest Ci psychiczny ból? Zerwałeś z nią , to się teraz od niej odwal !

Gość ewelinay24
Tomek tu bardziej chodzi o ciebie, o to abys ty poczul sie lepiej, pomysl raz w zyciu tylko o niej, zrobisz jak zechcesz, wkoncu jestes dorosly jak sadze.....

Gość płaszczyk
i trzeba myśleć przed zerwaniem a nie po .

Gość adfajfa
poczekaj aż się sama odezwie. a jeśli nie chcesz z nią chodzić, to się nie odzywaj.. zrobisz jej nadzieje. ZNOWU ŹLE INTERPRETUJECIE TO POWIEDZENIE! Epikur stwierdził, że nie można wejść dwa razy do tej samej rzeki, bo rzeka ciągle płynie! Jeśli wejdziesz znowu do tej samej rzeki, to ona będzie po prostu inna.. z niby jakiego powodu wchodzi się 2 razy do tej samej rzeki? ;| kto tak powiedział?! ... uczcie sie.. LUDZIE!

Gość tomek z.
muszę sobie wybić z glowy tą rozmowę. ale czy jest sens chociaż spytać, czy się spotkać. ostatnio napisala mi co slychać. ale myślę że dalsza korespondencja bylaby cierpieniem. jeśli są niedomówienia, to może spotkać się i porozmawiać ostatni raz?

Gość Dias1
Ja tak miałem. Zostawiłem jedyną miłość jaką miałem. Zostawiłem, gdyż kochałem ją bardziej niż ona mnie. Ja byłem w stanie dla niej wszystko zrobić, a ona nie potrafiła nawet palcem ruszyć aby mi pomóc, ulżyć. Ciągłe wymagania, i robienie ze mnie swojego sługi. Zostawiłem ją, ale po rozstaniu chciałem utrzymywać kontakt, bo ją kochałem, chciałem aby przejrzała na oczy. Ona natomiast chciała mieć święty spokój. Prze rok mieliśmy bardzo sporadyczny i to sms-owy kontakt. Okazało się to być dla mnie zbawienne (mimo iż nieplanowane z mojej strony). Przejrzałem na oczy jaki byłem naiwny, głupi. Wiem, że potrzebujesz tego kontaktu, też tak miałem. Dla twojego dobra, ogranicz go do minimum.

Gość ewelinay24
napisala bo pewnie ciagle ma nadzieje ze cos do niej czujesz i sie miedzy wami ulozy

Gość stoper
adfajfa - nie pouczaj !

Gość tomek z.
zerwalem z takiego powodu, ze kochalem ja bardziej niz ona mnie. rozczarowalem sie tyle razy, ze juz nie moglem. bo zaczynalem sie jej czepiac. dlatego mysle o niej dobrze, chcialbym ja przeprosic

Gość płaszczyk
rozczarowałeś się tyle razy a teraz chcesz przepraszać ? coś tu nie gra !

po co człowieku ? wybij to sobie z głowy za coś takiego sie nie przeprasza zresztą może ona teraz dziekuje Bogu że tak sie stało że sie rozstaliście Ja dziekuję i będę dziekować każdego dnia za to że sie rozstałam bo wiem że to nie był człowiek dla mnie

Gość tomek z.
może ona się cieszy, mimo że "podczas zrywania" byla zla

Gość tomek z.
bo ja zerwalem bo pomyslalem ze ona sie ze mna meczy, ze nie mozemy sie dogadac, nie chcialem ja meczyc. a teraz nagle zachciewa mi sie rozmowy

Gość nie rób tego
zostaw ją w spokoju mnie facet zostawil, a potem dzwonil , chcial sie spotkać dziwne to bylo, niby chcial wracać ale tego jasno nie powiedzial, jakieś dziwne telefony .... niepotrzebnie jak odszedleś to odejdz i koniec rozmowy nic nie dają a tylko pogarszają sytuacje daj jej zapomnieć !!

Gość płaszczyk
"podczas zrywania była zła "a kto by nie był w końcu zabrałeś jej jakiś czas z życia . Pewnie do tego byłeś zazdrośnikiem ? Myślałeś ,że dalej to już wszystko ułoży się po Twojej myśli , że zobaczy Cie za chwile z jakąś laską ,a tak się nie stało , tak sądzę . Jesteś nadal sam i męczysz się z tym ,żałujesz i nie możesz sobie z tym poradzić . Zakończ to i nie wracaj do tematu , bo stanie się to Twoją obsesją !

Gość chyba że dojrzaleś
do tego żeby wrócic chcesz tego, kochasz, przemyslaleś to i tak postanowiles w innym wypadku zapomnij i daj jej zapomnieć

czlowieku, Ty grasz na jej uczuciach .jestes jak dziecko, ktore - raz czegos chce potem mu sie znudzi, a potem znowu tego chce. moiom zdaniem nie dorosles do roli partnera. AMEN