Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sybilla75

Nieśmiałość córki

Polecane posty

Mam pewien problem. Moja córka jest chorobliwie nieśmiała, w szkole wstydzi się śpiewać ,tańczyć . Nawet powiedzenie głupiego \"dzieńdobry\" sprawia jej wielką trudność. Moim (i nie tylko) zdaniem ma piękny głos . Śpiewa najlepiej z całej klasy(słyszałam wielu , bo ciągle na akademiach występują) , lecz nikt oprócz mnie i pozostałych członków rodziny jej nigdy nie słyszał. Ma bardzo mocny głos, potrafi zaśpiewać wszystko . Marzy , aby za rok , lub dwa iść do programu MAM TALENT . Jest jakiś sposób na pokonanie nieśmiałości? Proszę o pomoc !! Nie chcę już , by moja córka wstydziła się wszystkiego , nawet wyglądu.

Gość madziatttt
ile ma lat?

Gość Słomiany Bolek
Może idźcie we dwie do psychologa? Nieśmiałość to wbrew pozorom poważny problem i może naprawdę utrudnić jej życie a także doprowadzić do zmarnowania talentu. Ile ona ma lat? Nie należy mówić "wyrośnie z tego", bo z czasem może być nawet jeszcze gorzej. Trzeba zacząć działać, ale z fachowcami.

Gość zzzz porada dnia
niech idzie z marszu do mam talent tam przelamie swoją nieśmiałość niczym Mirek Langer :)

A ona jutro ma muzykę :) Może jak będą solo śpiewać się przełamie . Wiele razy mi płakała że jej się nie udało , ale trzymam za nią kciuki !!!!