Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzindrzej

Gdzie kupię? LONSDALE EVERLAST

Polecane posty

Hej, wiecie może gdzie mogę kupić ubrania wyżej wymienionych firm, najelpiej we wrocławiu lub w okolicach dolnegośląska. Strony internetowe również mile widziane, lecz wolałbym jednak sklep, aby móc przymierzyć. Z góry dzięki za odpowiedzi:)

Gość ja wiem gdzie
posiadam do sprzedaży ww asortyment, jest to odzież używana ale w bardzo dobrym stanie.... głównie bluzy dresowe , koszulki, troszke krótkich spodenek i spodni dresowych. Odezwij sie tu na forum, i podaj adres mailowy o odpisze.....

Gość j_ulia
proponuje zajrzec na e-bay , czasem ludzie wysylaja nawet do Polski

an_surma6@wp.pl poprosze o zdjęcia i ceny, choć jednak wolałbym nowe, ale z chęcia obejrzę:)

a co potrzeba??? kupie u siebie i wysle? koszulki, spodnie? bluzy? buty? kurtki?

Gość DENZEL21
mam oryginalne damskie koszulki everlasta mozliwos ogladniecia i przymierzenia we wroclawiu 792499950

Gość mis3kisto
sporo odzieży tych firm można znaleźć w sklepie internetowym www.exploret.pl. Bardzo dobre ceny mają i duży wybór. Często robie tam zakupy i gdy wezmę za małą bluzkę to nie ma problemu, aby wymienić na inny rozmiar.

Gość marcinek99
Gdybym mógł wybrać jeden sklep internetowy do polecenia, to z pewnością byłby to www.e-dresik.pl jako sprawdzony przeze mnie wielokrotnie. Powtarzalne wysokiej jakości podejście na pewno jest czymś godnym zaufania. Mnogość marek ułatwia kwestie logistyczne, gdyż wszystko dostajemy w jednej paczce.