Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka lacha.

Zdziadzialam normalnie i tyle z tego

Polecane posty

Gość taka lacha.

Wlasnie obejrzalam foty kolezanki z rzymu. Ma roczne dziecko a poleciala do pracki i po europie soe rozbija. Ale jej jest aniolek A ja mam tak niedobre dziecko, ze nawet sily nie mam na prace ani marzenia o podrozach. zbeznadziejnialam, jestem tylko matka, zarosnieta, byle jak ubrana,....

Gość taka lacha.
nawet nie zasluzylam na odpowiedz

zdjęcia obejrzałaś bo napewno te najpiękniejsze! przestań! twoje urośnie to zgrzecznieje!

Zostaw na kilka godzin dziecko pod opieką ojca, babci, siostry i wyskocz do kosmetyczki na fajny tani zabieg i zacznij ćwiczyć w domu, ruch dostarcza endrfin

jak ty masz zły humor to się odbija to na dziecku a to że jesteś tylko matką, zarośniętą, byle jak ubrana to tylko siebie obwiniaj. Musisz się wsiąść w garść nowy rok nowe zasady lepsza t

Gość taka lacha.
wszystko racja dziewczyny, ale brak mi sil czasami do mojego dziecka. Mam wrazenie ze moje zycie to krecenie sie w kolko...po mieszkaniu, ze szmata w reku i po placach zabaw, z dzieckiem na reku (to do rymu bylo, bo nosic go raczej nie musze, choc roznie bywa)

to zrób tak jak proponuje calabaza zostaw dziecko z kims a ty zregeneruj się na jakimś masażu u kosmetyczki czy basenie

Karola ma racje, przestan! SuperMama wybrala najlepsze zdjecia a tylko sama wie jaka ma sodome i gomore:D mam nadzieje ze juz sie usmiechasz;):)

Gość taka lacha.
Usmiecham, dziekuje Wam dziewczyny :-) Gorszy dzionek mam dzis i tyle. Pozdrawiam, dobrej nocki!

Gość taka lacha.
siedze znowu przed kompem,

no właśnie, zajmij się trochę sobą, dziecko zostaw komuś na parę godzin i zainwestuj w siebie. U mnie nie jest tak źle-po domu tez chodzę byle jak ubrana, ale na wyjścia lub wyjazdy staram się coś ze sobą sensownego zrobić A dzieckiem się nie martw-w końcu się uspokoi. Moja mała te ż ma teraz trudny okres, ma 8 miesięcy, ząbek pierwszy jej wyszedł i piszczy ciągle, wszystko chce wziąć w swoje rączki-łyżeczkę przy karmieniu, butelkę, a jak jej nie dam, to krzyk. Ale jest też dużo radości. Teraz sobie malutka słodko śpi.