Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadoma oma

czy to orgazm???

Polecane posty

Gość niewiadoma oma

podczas stosunku czuje czasem taki dreszcz przechodzacy przez cialo i i dziwne cisnienie w glowie. tak ok 2/3 sekundy. zadnych skurczow pochwy. i to ma byc orgazm? padlo tu swteierdzenie ze orgazmu trzeba sie nauczyc.. ale jak?

jestes blisko ale to jeszcze nie to... nauczysz sie jak bedziesz cwiczyc:)

Gość niewiadoma oma
jak "ćwicze" to jest tak samo.. a jak bedzie orgaz wygladal jak juz go wycwicze?? ;)

duuuuuuuuuzzzzzzzzzzooooo lepiej.moze facet jest za slaby tzw.krotko dystansowiec...

jesli chcesz byc pewna czy to orgazm to zrob to sama a sie przekonasz.tego sie nie da pomylic z czyms innym.

Gość niewiadoma oma
facet jest dlugodystansowiec;] az czasem mam wrazenie ze az da dlugo bo po stosunku nawet zwlec z lozka sily nie mamy;) ale to uczucie ktore opisuje jest tylko przy draznieniu lechtaczki. Wyćwiczyć.. tzn samej probowac? ale po tym jak czuje to cwisnienie w glowie nagle podniecenie opada i juz nie mam ochoty sie dalej piescic. wiec wydawalo mi sie ze to orgazm. ale cos dziwne mi sie to wydawalo.. to jak kurcze mam sie go nauczyc??

jak masz orgazm to nie masz ochoty przestac tylko jeszcze wiecej... masz kilka sposobow osiagniecia orgazmu pochwowy, lechtaczkowy i sutkowy facet ma tylko jeden na dodatek ch**owy

Gość niewiadoma oma
dziwnie mi z tym ze go nie mam.. tzn mi jest bardzo przyjemnie i czerpie z seksu przyjemnosc. ale moj facet sie czuje troche niedowartosciowany i mu jest zle z tym ze nie mam orgazmu. nie bede go przeciez oklamywac ze mam. no to jak go wycwiczyc??

jak juz bedziesz miala prawdziwy orgazm, to nie bedziesz sie pytac, czy to bylo to, tylko chwalic nim. ja po pol roku ,,nauczylam '' sie. szybko, jak na moje kolezani, forum czy co inne:)

Gość sexisexi
powiedz jak sie nauczylas orgazmu cos nowego:P hmmm

Gość niewiadoma oma
no ja wspolzyje od jakis 2 lat..

Gość ROPINchóut de agony
....orgazm lub prawie agonia,gdy przeżyjesz /doznasz nie będziesz oto pytać w takim miejscu jak to .dziecko.poszukaj sobie czułego ogiera.

niektore kobiety nie dostaja pochwowego, albo dostaja go przez lechtaczkowy. moze na poczatku skup sie na lechtaczkowym,sama po prostu to zrob zeby sie wyczuc.a w trakcie stosunku niech facet cie piesci w okolicy lecztaczki lub sama to rob i zobaczysz,poznasz siebie.

Gość niewiadoma oma
moj facet jest na prawde wspanialy. stara sie i to bardzo. tylko ze ja czuje chyba zbyt duza presje. bo on tak sie stara i sie martwi czy oby na pewno wszystko robi ok. i moze dlatego wlacza mi sie ta blokada. nie wiem. i dlatego pytam

Gość a no...
Właśnie. Też współżyję od jakiegoś czasu i się tak zastanawiam. Jak się nauczyć orgazmu?