Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehehehem ekhem

Mam pytanie

Polecane posty

Gość hehehehem ekhem

Czy Wy dziewczyny wszystki emyslicie ze kiedy napisze sie do Was np eska to odrazu oznacza ze nie wiadomo ci sie od was chce? Mam problem z jedna dziewczyna, traktuje ja jak kolezanke i czasam (np raz na 3 tyg) pisze sobie jakiegos takiego smsa o tym co mi sie przytrafilo dzis albo pytam co tam u niej jak jej nauka idzie etc etc takie sobie luzne gadanie. I ona mi czsami poprostu nie odpowiada. A kiedy sie z nia spotykam normalnie i gadam to latwo wywnioskowac ze ona jest przekonana ze ja nie wiadomo jak na nia lece jak o niej mysle i nie wiadomo co od niej chce. Mimo iz tak kompletnie nie jest. Nie wiem co na to poradzic

Gość hehehem ekhem
no dzieki za takie "dobre rady" ;) moze ktos inny jeszcze by mi pomogl? Interpunkcja jest ok, trzeba tylko uwaznie czytac

Gość hehehem ekhem
no dobra ale czy to ze napisze do niej smsa to jest takie zle? chce ja traktowac po prostu jak kolezanke a z tego wszystkiego wynika ze do dziewczyn mozna pisac tylko wtedy jak sie chce z nimi: a) byc w zwiazku b)ewentualnie przespac dla mnie to troche dziwne

Gość koza ciekawa swiata
rozwalają mnie takie posty

Gość hehehem ekhem
Dziewczyny czy wszystkie myslicie ze kiedy napisze sie do Was np sms'a to odrazu oznacza, ze nie wiadomo co sie od was chce? Mam problem z jedna dziewczyna, traktuje ja jak kolezanke i czasami (np raz na 3 tyg) pisze sobie do niej jakiegos takiego smsa o tym co mi sie np przytrafilo dzis, albo pytam co tam u niej slychac, jak jej nauka idzie etc etc- takie sobie luzne gadanie. I ona mi czasami na te sms po prostu nie odpowiada. A kiedy sie z nia spotykam normalnie i rozmawiam to z jej wypowiedzi latwo wywnioskowac ze ona jest przekonana, ze ja nie wiadomo jak na nia lece, jak o niej mysle i nie wiadomo co od niej chce. Mimo iz tak kompletnie nie jest. Nie wiem co na to poradzic?

Gość hehehem ekhem
widze ze ktos sie podszywa. Co Cie rozwala? po prostu byc moze nie do konca rozumiem tok myslenia kobiet, i przyszedlem tu do Was zeby sie czegos dowiedziec:) Za wszelka pomoc i jakies wskazowkie bede wdzieczny:)

Gość a dlaczego
nie porozmawiasz z nią ???????? zaproś ją na browara i pogadajcie, wyjaśnij jej że widzisz jak ona się zachowuje i że jeśli sobie ... myśli to niech nie robi sobie nadzieji jeśli szuka faceta bo tobie nie o to chodzi, zobaczysz jakie wrażenie zrobisz na niej. szczerze rozmowa wszystko załatwi

Gość a dlaczego
no to jestem kobietą :)

Gość hehehem ekhem
dzieki ;) wreszcie jakas sensowna odpowiedz;)

Gość koza ciekawa swiata
ja sms -uję z jednym milym nieznajomym i żadnych planów co do niego nie mam (jak dotąd)

Gość błeeeeeeeeeeee
wiesz przestan pisac i traktuj z lekkim dystansem leciutkim jak inteligebtna to zczai

Gość a dlaczego
...... i nasuwa mi się pytanie czy ona się tym nie przechwala wśród koleżanek..... jeśli po rozmowie nic do niej nie dotrze, zastanów się czy to dobry materiał na koleżankę.... oczywiście nie chcę ci e teraz do niej nastawiac negatywnie, ale warto obserwować i ją i słuchac otoczenia, bo jeśli roznosi plotki to juz przegrała 3msię :)

Gość hehehem ekhem
Dzieki wielkie ;) w sumie chyba macie racje, nie bede sie na sile napraszac z tym kolezenstwem. "a dlaczego" no mozesz miec troche racji z tym jej chelpieniem sie. moze warto olac i nie zajmowac sie jej tematem. Zauwazylem ze dziewczyny mozna podzielic na 2 kategorie: te ktore maja wielu przyjaciol -facetow i maja obycie w meskim gronie i dla nich kontakt z facetem nie oznacza odrazu nie wiadomo czego i 2 grupa to te ktore maja za przyjaciol jedynie kolezanki. Ona nalezy do tej drugiej grupy, ma tam z 4,5 kolezanek, ciagle tylko w ich towarzystwie przebywa a jezeli cos chce do niej facet to oznacza ze pewnie na nia leci.