Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fotograf -kraków

Fotograf -małopolska TANIO WOLNE TERMINY NA 2009 R!

Polecane posty

Gość Fotograf -kraków

Witam jeśli szukacie i nie macie jeszcze fotografa na ślub w 2009 r. to zapraszam do kontaktu .Fotografuję śluby od niedawna gównie zajmuję się fotogrfią portretową w moim małym Atelier w domu i w plenerze głównie z dziećmi. Strona w trakcie modyfikacjii (powiększam pojemność strony) jednakże możliwy kontakt telefoniczny lub spotkanie . Pozdrawiam Anna tel: 0889-509-287 (012)251-02-75N E-MAIL: twiggy@chwileulotne.com.pl

Gość pchełkazdoliny
Witam bardzo proszę o wysłanie cennika usług na e-mail: madziaw@wp.pl dziękuję i pozdrawiam

Gość o lol
a ja bym pierw prosila o jakies zdjecia wklejone np na fotce, skoro stronka jest w modyfikacji... na slepo nie pojde...

Gość Fotograf -kraków
Wstawiam link do bloga. Zapraszam do obejrzenia nie ma ich dużo myślę że mogą jednak zainteresować.W poniedziałek robię plener zimowy . Dla zainteresowanych mogę dołączyć na blogu. Pozdrawiam http://twiggy-chwileulotne.blogspot.com/

Gość Fotograf -kraków
Dodam jeszcze iż coś szwankuje na stronie i tylko w takim powiększeniu mogą być wyświetlane.

Gość o lol
nie wazna ilosc, wazna jakosc :P

Gość o lol
a swoja droga to te zdjecia wygladaja mi na bardzo amatorskie... od kiedy sie tym zajmuszesz?

Gość Fotograf -kraków
Tak jak pisałam wczoraj dopiero zaczynam fotografować sluby i zdaje sobie sprawę że zdjęcia mogą się podobać lub zwyczajnie nie. Napisałam o rozdzielczości zdjęcia bo w takim powiększeniu niestety zle się ogląda.

Gość Fotograf -kraków
To był mój pierwszy slub jaki fotografowałam dodam że w wielkim stresie. Fotografuję od pół roku z tym że jak do tej pory inne tematy.

Gość o lol
nie, no ok :) a masz jakies studio? o tym tez warto pomyslec... :)

Gość Fotograf -kraków
Zdaję sobie sprawę że tak to wygląda jednak dopiero się uczę.

Gość o lol
a przede wszystkim trzeba miec pomysl czy fanatazje, kazdy slub nie moze wygladac tal samo... kazdy chcialby miec cos indywidualnego, oryginalnego...

Gość o lol
ile bierzesz?

Gość Fotograf -kraków
Mam oświetlenie studyjne i tła szerokie 2,75m . Fotografuję w domu portrety i inne pozowane ujęcia oraz dla szkół jak na razie. Fotografowanie do "kotleta" to wspaniała ale trudna sztuka. Mam jednak nadzieję że powoli się wkręcę.

Gość Fotograf -kraków
Wiem,pomysłów mam wiele aczkolwiek brak par. A na zimowy plener raczej nie chcą iść jedynie w zamku, komnatach i tym podobnych... Jak dla mnie to również oklepane .

Gość Fotograf -kraków
W zależnośći od usługi i ilości godzin pracy . A konkretnie ?

Gość o lol
napewno potrzebujeszsz czasu, nie ma czegos takiego ze we wszystim od razu jestes ekspertem. a moze photoshop czy inny program troszke by pomogl? ;) wazne, ze jestes szczery :P

Gość o lol
napisz tak orientacyjnie od ilu do ilu... :)

Gość Fotograf -kraków
Większośc zdjęć zamieszczanych na stronach jest obrabiane w Photoshopie i to tylko garstka tego co pstryknął fotograf na danej imprezie. Czasem z 1500 zdjęć wybierze tylko 500 z tego 30 do albumu a reszta na mały format. Nie neguję tym samym umiejętności technicznych jakimi posługują się ci ludzie.

Gość o lol
bylam modelka (sesje rozbierane :P) i wiem ze mnostwo zdjec sie psrtyka a tylko czesc przechodzi dalej :)

Gość Fotograf -kraków
Przykładowo: Przygotowania,kościół i 2-3 godziny zabawy . W tym 20 zdjęć 15x21 do albumu dużego (luzem) i 100 zdjęć 10x15 w małym albumie. Cena od 500 w zależności od konkretnych opcji .

Gość Fotograf -kraków
Uwzględniając fakt że tak poziom kogoś satysfakcjonuje bez wciskania na siłę oczywiście.

Gość ksyksy
no coz, porywajace to nie jest, pomijajac juz kwestie oswietlenia i jakosci graficznej to pomysły tez wychodza smieszne..np ta fotka butków - widac brudna podeszwe buta i i wkończenie rajtów na stopach . a poza tym same nogi to nie wiadomo jakiej panny mlodej sie tycza. takie wyrwane z kontekstu i komiczne ze wzgledu na krępujace elementy/

Gość bozie
a mi sie stopki podobaja :P maja cos w sobie :P

Gość luzem Czyli co

Gość FotoPoznań
Do fotografa z Krakowa Po pierwsze mam pytanie czy firma jest zarejestrowana i płacisz podatki? Teraz można się bardzo łatwo na tym przejechać, jeśli się działa nie legalnie. Po drugie nikt nie robi 1500 zdjęć, bo robiąc takie ilości nie ma czasu na myślenie no i chyba robisz tylko w JPG. Pamiętaj ze w fotografii profesjonalnej nie ma plików JPG co wiąże się też z myśleniem podczas robienia zdjęć i ograniczeniem ilości wykonywanych aparatem fotek. Zapisz się na jakiś dobry kurs fotografowania cyfrowego i nie czytaj rad domorosłych fotografów, którzy Pisza na forach internetowych. Zdjęcia jak zdjęcia to sprawa gustu, ale jakość porostu tragiczna. Musisz popracować nad jakością zdjęć a potem skoncentruj się nad kadrowaniem i pomysłami. Jeszcze jedna rada- nie oferuj młodej parze np. 50 zdjęć na papierze i 500 lub więcej na płycie w podstacji plików cyfrowych. Taka oferta z góry jest nastawiona na oszukiwanie i manipulowanie zamawiającym usługę. Powodzenia i jak najwięcej zamówień na zdjęcia ślubne Cześć

Gość Fotograf-Kraków
Do Fotografa z Poznania Firmę mam zarejestrowaną . Jeśli chodzi o jakośc zdjęć to robię tylko w Raw z tym że dysponuję pamięcią Epson co pozwala mi na pstrykanie do woli. Tak jak napisałam dopiero zaczynam .Kurs rozpoczynam z końcem lutego przy szkole artystycznej.Być może ktoś mnie zle zrozumiał nie mam jednak ochoty nikogo naciągać. To że nie jest to łatwa sztuka już wiem. Jestem jednak osobą ambitną i myślę że poradzę sobie również w tym temacie. Pozdrawiam i życzę powodzenia!